Zaman ve Karataş'tan Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Zaman ve Karataş'tan Şehit Ailelerine Ziyaret

Zaman ve Karataş\'tan Şehit Ailelerine Ziyaret

Osmancık Kaymakamlığına vekalet eden Çorum Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Belediye Başkanı Hamza Karataş ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

16.03.2017 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmancık Kaymakamlığına vekalet eden Çorum Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Belediye Başkanı Hamza Karataş ile birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.

Zaman ve Karataş, 1993 yılında Mardin'in Savur ilçesinde şehit olan polis memuru Erol Kesgin'in Gemici Mahallesinde oturan ailesini ziyaret etti.

Şehidin babası Sadık Kesgin'e devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade eden Fikret Zaman, vatanımızı şehitlerimize borçlu olduğumuzu söyledi.

Vali Yardımcısı Zaman, "Şehitlerimize minnettarız. Devletimiz de şehit ailelerimizin yanındadır. Bizleri de bir evladınız kabul edin. Her zaman bir evladınız olarak yanınızda olacağız" dedi.

Osmancık Kaymakam Vekili Zaman ve Başkan Karataş, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde terörle mücadele sırasında şehit olan J. Uzm. Onbaşı Murat Alıcı'nın Kızılırmak Mahallesinde oturan annesini de ziyaret etti.

Şehidin annesi Rabia Alıcı'nın yalnız yaşadığını öğrenen Zaman, kendisini daha sık ziyaret edeceğini ifade etti.

İlçe Jandarma Komutanı İrfan Kıymaz ve Emniyet Müdürü Adem Yüce'nin de hazır bulunduğu ziyarette şehitler için Kur'an okunarak dua edildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zaman ve Karataş'tan Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement