Zamlara Tepki - Son Dakika
Yerel

Zamlara Tepki

Zamlara Tepki

TÜKODER Eskişehir Şube Başkanı Sulahi Özalp, maaşların dışından her şeye zam geldiğini belirterek, "A’dan Z’ye zam geldi.

08.10.2014 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜKODER Eskişehir Şube Başkanı Sulahi Özalp, maaşların dışından her şeye zam geldiğini belirterek, "A'dan Z'ye zam geldi. Sadece M kısmı unutulmaktadır. Yani maaşlara zam yok" dedi.

Ulaşıma, doğalgaza, elektriğe, ilaç katkı payına, çaya, şekere fındığa fıstığa kısacası A-Z ye kadar her şeye zam geldiğini ifade eden Özalp, "Yani maaşlara zam yok, olsa da ürünlere yapılan zammın karşısında eriyip gitmektedir" şeklinde konuştu.

Ulaşıma yapılan zammın yargıya taşındığını hatırlatan Özalp, şunları söyledi:

"Hemen arkasından tam da kışa girerken zorunlu olarak tüketimini yaptığımız doğalgaza zam yapıldı. Yetmedi yine havaların erken kararmasıyla elektrik tüketiminin en çok harcandığı kış aylarına girdiğimiz şu günlerde elektrik zammı kapımızı çaldı. Yine yetmedi, en çok hasta olduğumuz kış aylarında ilaç katkı paylarına zam geldi. Bunlar ve daha pek çok ürüne yapılan veya yapılması planlanan zamlar karşısında tüm vatandaşlarımız zor durumda kalacak beli bükülecektir."

KATKI PAYLARINI GERİ ÇEKİN

TÜKODER Eskişehir Şube Başkanı Özalp, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Seçimlerden önce vatandaşın refahını düşüneceklerini ve vatandaşın her türlü sorunlarını dinleyeceklerini söyleyenlere buradan sesleniyoruz: Bizi dinleyin ve vatandaşın zorunlu olarak tükettikleri başta ulaşım zammı olmak üzere doğalgaz elektrik ilaç katkı paylarını geri çekin." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zamlara Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement