Zara McFarlane İstinyePark Tunes of September'da Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Zara McFarlane İstinyePark Tunes of September'da Sahne Aldı

Zara McFarlane İstinyePark Tunes of September\'da Sahne Aldı

İstinyePark yazın son günlerinin tadını, müzikle dolu bir etkinlikle çıkarıyor.

27.09.2013 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere caz sahnesinin yıldızı Zara McFarlane İstinyePark Tunes of September'da sahne aldı

İstinyePark yazın son günlerinin tadını, müzikle dolu bir etkinlikle çıkarıyor! Eylül ayı boyunca her Çarşamba birbirinden önemli sesleri ağırlayan 'İstinyePark Tunes of September', dün akşam İngiltere caz sahnesinin yükselen yıldızı Zara McFarlane konseriyle son buldu. İş, sanat ve spor dünyasından pek çok ünlü ismi ağırlayan konserde McFarlane, konuklara açıkhavada müzik keyfi yaşattı.

İstinyePark misafirlerine sunduğu birbirinden güzel etkinliklere bir yenisini ekledi. İstanbul'un Eylül akşamlarını açıkhavada müzik keyfiyle daha da güzelleştiren 'İstinyePark Tunes of September'ın son konserinde, 25 Eylül Çarşamba günü (dün akşam) İngiltere caz dünyasının yükselen yıldızı, şarkıcı ve söz yazarı Zara McFarlane sahne aldı. İstinyePark Markalar Sokağı'nda iş, sanat ve spor dünyasından pek çok tanıdık simanın katılımıyla renklenen konserde McFarlane, muhteşem sesi ve yorumuyla izleyenleri büyüledi.

MasterCard'ın sponsorlarından olduğu Tunes of September'ın son konserinde müzik severlerle buluşan McFarlane, caz dünyasının son yıllardaki en genç ve dikkat çekici isimlerinin başında geliyor. Herkese caz dinletecek çağdaş bir müzik yapmayı hedeflediğini her fırsatta dile getiren ünlü şarkıcı; Denys Baptiste, Orphy Robinson, Soweto Kinch ve Jazz Jamaika gibi ünlü caz müzisyenleriyle çalışarak kariyerinde üst noktalara tırmandı. McFarlane ayrıca dünyaca ünlü DJ ve müzik yapımcısı Gilles Peterson ile yaptığı albüm ile de tüm dünyadaki caz severlerin yakından takip ettiği bir isim haline geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zara McFarlane İstinyePark Tunes of September'da Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement