Zehra Taşkesenlioğlu: "1 Kasım Türkiye'nin Kader Günüdür" - Son Dakika
Yerel

Zehra Taşkesenlioğlu: "1 Kasım Türkiye'nin Kader Günüdür"

Zehra Taşkesenlioğlu: "1 Kasım Türkiye\'nin Kader Günüdür"

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına Erzurum Horasan ilçesinde devam etti.

27.10.2015 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarına Erzurum Horasan ilçesinde devam etti.

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ı ziyaret eden Zehra Taşkesenlioğlu, Belediye binasının altında bulunan Nene Hatun Anaevi ve Kültür Merkezi'nde, Kalkınma Bakanlığı SODES desteği ile gerçekleştirilen "Haydi Anneler Kültür Merkezine" projesi kapsamında kadın seçmenlerle bir araya gelerek, kadın seçmenlerin duaları alıp istek ve temennilerini dinlendi.

Taşkesenlioğlu, "Bir sıkıntınız, bir derdiniz var mı?" diye sorduğunda tek derdimiz seçimi kazanmanız yanıtını aldı. "1 Kasım Türkiye'nin kaderidir. Bizi yıllarca oyuna getirdiler, Türklüğümüzü, Kürtlüğümüzü kullandılar doğuyu susuz, eğitimsiz, ışıksız bıraktılar. Ama artık oyuna gelmeyeceğiz. Horasan'da medreseleri kapatıp, dini eğitimimizi engellediler. Horasan yıllar önce Ermenileri kovdu, Rumlara karşı durdu. Şimdi yine aynı özveriyle hareket edecek, biliyorum 1 Kasım'da Horasan'ı, Horasan halkına emanet ediyorum" diye konuştu.

Horasan gezisinde kadın esnafları ziyaret eden Taşkesenlioğlu, istek ve temennilerini dinleyip AK Parti'nin seçim beyannamesindeki esnafa yönelik vaatleri anlattı.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Recep Akdağ, Eski Erzurum Milletvekilleri Mücahit Daloğlu ve Mustafa Nuri Akbulut ile Horasan Belediye Başkanıyla beraber yapılan mitingde konuşan Zehra Taşkesenlioğlu, MHP'nin 7 Haziranda koalisyona yanaşmayıp ancak şuan her türlü koalisyona hazır olduğunu söyleyen Devlet Bahçeli'ye yüklendi. Yoğun katılım ve tezahüratların bulunduğu mitingde, hükümeti kurabilecek tek partinin AK Parti olduğunu vurguladı. Gezi olaylarında birkaç ağacı bahane ederek bizleri ayrıştırmaya çalışanlar bugün yine aynısını yapmaya çalışıyor, 1 Kasım senin benim bizim herkesin meselesidir. Yoğun yağış sebebiyle Horasan Düğün Salon'unda yapılan mitingde, salondan sıklıkla "AK AK AK Parti, Horasan'da tek parti" sloganları yükseldi.

Recep Akdağ'ın eşi Şeyma Akdağ, AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ve üyeler ile birlikte bir ev ziyaretinde bulunan Zehra Taşkesenlioğlu, 1 Kasım'dan sonrasının mühim olduğunu belirterek, seçmenlerin oy verirken düşündükleri ve ne tür hususlara dikkat ettiklerine de değindi. Taşkesenlioğlu "Seçmen selam veriyor, o yoğunlukta fark edemiyoruz darılıp tercih değiştiriyor. ya da oğlunun tayinini istiyor ama olacak gibi değil haliyle de yapamıyoruz, ona küsüyor. O seçmene bir şey denilmez, hakkında kötü düşünülemez" dedi

Horasan'da kahvehaneleri ziyaret eden Taşkesenlioğlu, "Bizim 1 oy için cana kıyanlarla işimiz olmaz, 7 Haziran'dan sonra biz CHP'ye gittik koalisyon dedik ama yanaşmadılar. Biz milletimizin birliği ve bütünlüğü için çalışıyoruz, bu halkın kendisine Allah'ın emaneti olduğunu belirterek "Benim Kürt olmamın da, senin Türk olmanın da rüküya giderken bir anlamı kalmaz. Gençlere, oyuna gelmemeleri için çağrıda bulunarak, 13 yıllık AK Parti iktidarında yapılan icraat ve çalışmaları dile getirerek CHP ve benzer iktidar dönemlerini anlattı. Sizin attığınız her bir oy bizlere çocuklarınızın canı, sizin malınızın, evinizin emanetidir. Bize emanettir" diyerek Horasan gezisini tamamladı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zehra Taşkesenlioğlu: '1 Kasım Türkiye'nin Kader Günüdür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement