Zeki Çakan'dan Vali Kaban'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Zeki Çakan'dan Vali Kaban'a Ziyaret

Zeki Çakan\'dan Vali Kaban\'a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

25.08.2015 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Zonguldak Valisi Ali Kaban'ı makamında ziyaret etti.

MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, milletvekili olduktan sonra ilk kez Vali Ali Kaban'ı ziyaret ettiğini ifade ederek " 7 Haziran Genel Seçimleri'nin ardından Zonguldaklı hemşehrilerimiz bizleri milletvekili olarak görevlendirdikten sonra Zonguldak meseleleri ile ilgili olarak birçok konuya değindik ve değinmeye devam ediyoruz. Ben daha önce de Valimize nezaket ziyaretinde bulunmuştum. Milletvekili seçildikten sonra bu ilk ziyaretim. Bu bir nezaket ziyaretidir. Zonguldak'ımızın meselelerinde başta Valimiz Sayın Ali Kaban olmak üzere, il yöneticileri tarafından yapılması gerekenleri yakından takip ediyoruz. Vali beye bu meselelerden dolayı göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Vali Kaban ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra Zeki Çakan, beraberindeki heyetle birlikte Vali Ali Kaban ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı basına kapalı olarak yapıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeki Çakan'dan Vali Kaban'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement