Muazzez Ersoy, Zeki Müren'in Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Muazzez Ersoy, Zeki Müren'in Mezarını Ziyaret Etti

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenecek Zeki Müren'i Anma Gecesinde konser verecek sanatçı Muazzez Ersoy, program öncesinde sanatçının kabrini ziyaret etti.

23.09.2014 18:37  Güncelleme: 20:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muazzez ERSOY, MÜREN'İN MEZARINI ZİYARET ETTİ

Yarın Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenecek Zeki Müren'i Anma Gecesi'nde konser verecek sanatçı Muazzez Ersoy, program öncesinde sanatçının kabrini ziyaret ederek dua etti. Zeki Müren'in 18 yıl önce vefat eden batmayan bir güneş olduğuna dikkat çeken Ersoy, "18 yıl ne çabuk geçti. Hatırlamamam mümkün değil. Eski büyüklerimiz derdi ki 'Gözaçıp kapayıncaya kadar zaman geçer' Gerçekten öyleymiş. Daha dün İzmir Stüdyoları'nda birlikteydik ve kendisine o günün anısına verilmek üzere bir kalem hediye hazırlamıştık. Zaman geçti ama onu her zaman yaşattık. Şarkılarıyla sahnede ilk onda gördüğümüz devrimleri ile musikimize yapmış olduğu tüm güzel çalışmaları ile hala bugün gibi yaşıyoruz ve yaşatacağız" diye konuştu.

'SEVEREK SÖYLEDİĞİ PARÇALARI DA OKUYACAĞIZ'

Zeki Müren'i sadece şarkıları ile değil, aynı zamanda sesiyle de yaşatmak gerektiğini dile getiren Ersoy, "Plaklarını, plaklarından oluşturulan CD'lerini, kasetlerini alıp, ölmemiş yaşıyormuş gibi dinlememiz gerekiyor. Müzik severlerin musikiye gönül verenlerin de evlerinde, arşivlerinde özellikle bu albümleri bulundurması gerekiyor diye düşünüyorum. Yarın akşamki konser Zeki Küren Gecesi olacak, Zeki Müren Konseri olacak. Zeki Müren'i sadece kendi besteleri ile değil, onun kendi bestesi olmasa bile çok severek söylediği parçaları da okuyacağız" dedi.

Kendisinin Bursa'yı çok sevdiğini de belirten Ersoy, Sanat Güneşi için düzenlenecek geceye tüm sevenlerini de davet etti. Ziyaret öncesinde Emirsultan Türbesi'ni de gezen Ersoy, Allah dostlarına aşık olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muazzez Ersoy, Zeki Müren'in Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement