Zemin Skandalına Tff El Attı - Son Dakika
Spor

Zemin Skandalına Tff El Attı

Zemin Skandalına Tff El Attı

Dünyaca ünlü çim uzmanı Tarık Uslu, "Mersin'de doğru zamanda doğru tohum kullanılmadığı için saha bu halde karşımıza çıktı" dedi.

01.09.2014 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Oyunları için 100 milyon TL harcanarak yapılan Mersin Arena'da oynanan Mersin İY- Beşiktaş maçında ortaya skandal görüntüler çıktı.

Futbolcular karşılaşmanın henüz başında olmasına rağmen patates tarlasına dönen zeminde zor anlar yaşarken, dünyaca ünlü çim uzmanı Tarık Uslu, "Mersin'de doğru zamanda doğru tohum kullanılmadığı için saha bu halde karşımıza çıktı" dedi.

Türkmenistan'da 2017 Asya Olimpiyatları için çim saha hazırlayan Uslu, "Biz 50 derece sıcaklık olan ülkelerde yapılamaz denen çim sahaları dünya sporuna kazandırdık. Önemli olan doğru zamanda doğru tohumu ekmek. Drenaj da önemli. Bir de özel hazırladığımız kimyasalları kullanıyoruz. Ayrıca çimleri tohum dememe tesislerimizde yetiştiriyoruz" diye konuştu.

SKANDALA TFF EL ATTI

Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçında yaşanan çim saha skandalı, Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) özel önlem alma yoluna yöneltti. Ortaya çıkan görüntüleri mercek altına alan TTF yönetiminin, bundan sonra stat zeminlerine yönelik denetimlerini sıklaştıracağı öğrenildi.

Öte yandan karşılaşmanın gözlemcisinin de çektiği zemin fotoğraflarını hazırladığı rapora eklediği belirtildi.

Sabah

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Zemin Skandalına Tff El Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı
    21:08 Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emrecan Terzi sakatlandı

    Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçında Emrecan Terzi'nin sakatlanmasıyla zor anlar yaşadı. Terzi, eşinin doğum yapması nedeniyle izin alarak kadroya dahil oldu ve maça ilk 11'de başladı. Ancak karşılaşmanın 42. dakikasında sakatlandı ve yerini Tayyip Talha Sanuç'a bıraktı.


Advertisement