Zemindeki Karı Futbolcular Temizledi - Son Dakika
Spor

Zemindeki Karı Futbolcular Temizledi

Zemindeki Karı Futbolcular Temizledi

Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig’de dün oynanan müsabakalarda oyuncuları rakiplerinden çok zemin ve soğuk hava zorladı.

24.01.2016 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig'de dün oynanan müsabakalarda oyuncuları rakiplerinden çok zemin ve soğuk hava zorladı.

İnegöl'de oynanan Doğugücüspor-Gürsü Yenidoğanspor maçında karla kaplı saha zeminini, Gençlik ve Spor Hizmetleri personeli ile birlikte yönetici ve futbolcular temizlendi.

Yoğun kar yağışı hafta sonu oynanan maçları da etkiledi. İnegöl'de oynanan 1. Amatör Küme maçında İnegöl Doğugücüspor ile Yenidoğanspor, İnegöl Sanayi Amatör Spor Kompleksinde karşı karşıya geldi. Saha zemininin karla kaplı olması nedeniyle hakem sahanın temizlenmesini istedi. Gençlik ve Spor İnegöl İlçe Müdürlüğü personeli çalışmalara başladı ancak temizleme işinin maçın başlama saatine yetişmeyeceğini gören Doğugücüspor yönetici ve futbolcuları ellerini küreme araçları, sunta parçaları alarak temizleme işine yardımcı oldular. Maç öncesinde ise bazı oyuncular ısınırken, bazıları ise kardan adam yaparak takımlarının kaşkolunu boynuna takarak karın tadını çıkardı. Yedek kulübesindeki oyuncular ise üzerlerine battaniye alarak soğuktan korunmaya çalıştı. Renkli görüntülerle başlayan maçı Doğugücüspor 4-0 kazandı.

Öte yandan, maç sırasında rakibinin müdahalesi ile sakatlanan Gürsu Yenidoğanlı oyuncu Kadir Çalışkan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Zemindeki Karı Futbolcular Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement