Zengibar Festivali İptal Edildi - Son Dakika
Yerel

Zengibar Festivali İptal Edildi

Zengibar Festivali İptal Edildi

63. Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle iptal edildi.

11.08.2016 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

63. Darende Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle iptal edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, 30 Ağustos'ta düzenlemeyi planladıkları söz konusu etkinliği, 15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle iptal ettiklerini belirtti. Eser, "Birçok vatandaşımız yaşamını yitirdi. Bu durum bizde ve Türk milletinde büyük bir üzüntüye neden oldu. Bu yüzden de toplumsal sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ederek, bu yılki festivali iptal etme kararı aldık. Ülkemize bu acıları yaşatanların en kısa sürede hesabını vererek gerektiği gibi cezalandırılmalarını diliyorum. Toplu etkinliklerde herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemek adına, her yıl geleneksel olarak yaptığımız festivalimizi iptal etmek durumunda kaldık. İnşallah gelecek yıl bu etkinliği en güzel şekilde yaparak hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zengibar Festivali İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement