Zeren: "Orduspor Maçına Önem Veriyoruz" - Son Dakika
Spor

Zeren: "Orduspor Maçına Önem Veriyoruz"

Zeren: "Orduspor Maçına Önem Veriyoruz"

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Orduspor karşılaşmasının kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, "Maçımızı oynayacağız ve 3 puan alacağımızı umut ediyorum" dedi.

09.04.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Orduspor karşılaşmasının kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, "Maçımızı oynayacağız ve 3 puan alacağımızı umut ediyorum" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor, 12 Nisan Pazar günü sahasında oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde ara vermeden devam ediyor. Teknik direktör Erhan Altın yönetiminde toplanan kırmızı-beyazlı futbolcular antrenmanda ısınma hareketleri, çabukluğa dayalı istasyon çalışması ve çift kale maç ile günü tamamladılar.

ORDUSPOR MAÇINDA HEDEF 3 PUAN

Orduspor maçı hazırlıklarını ve hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, son 8 haftadaki tüm maçların zorlu olduğunu söyledi.

Zeren, önlerindeki 8 maçın da zorlu olduğunu dile getirerek, "Orduspor da bunlardan bir tanesidir. Onlar da onurlarıyla mücadele ediyorlar. Bir varoluş mücadelesi yapıyorlar. Biz buna tabi ki saygı duyuyoruz. Orduspor bizim kardeş ve sevdiğimiz kulübümüz. Kazanmak için geleceklerdir. Biz de kazanmak istiyoruz. Maça çok önem veriyoruz. O yüzden ciddiyetle maça çıkacağız. Maçımızı oynayacağız ve 3 puan alacağımızı umut ediyorum. Çünkü Orduspor maçı önem verdiğimiz bir maç" diye konuştu.

CAS DAVASI 22 NİSAN'DA

Samsunspor'un eski futbolcularından Ben Ofosu'ya alacaklarının ödenmediği için FIFA tarafından Samsunspor'a verilen 3 puan silme cezasının ardından CAS'a yapılan itirazla ilgili davayı da değerlendiren Zeren, "22 Nisan'daki duruşmadan sonra zannediyorum 1 hafta ya da 10 gün içinde karar açıklanır. Ama net değil. Tabii ki süreci takip edeceğiz. Şu an ne söylersek yanlış olur. 22 Nisan'dan sonra daha net konuşabiliriz bu konu hakkında" şeklinde konuştu.

ŞANLIURFA'YA TEŞEKKÜR

Zeren, geçen hafta Şanlıurfa'da çok güzel ağırlandıklarını belirterek, "Halk, taraftar ve yönetim bizi çok iyi ağırladı. Şanlıurfa halkına ve Şanlıurfaspor yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Onlara çok başarılar diliyoruz. Orada dostluk, sevgi, barış ve hoşgörü kazandı. O yüzden Şanlıurfaspor bizim artık kardeş kulübümüzdür" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Zeren: 'Orduspor Maçına Önem Veriyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement