Zerrin Güneş, Avcılar Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Zerrin Güneş, Avcılar Belediyesini Ziyaret Etti

Zerrin Güneş, Avcılar Belediyesini Ziyaret Etti

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş bir dizi program için gittiği İstanbul’da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak’ı makamında ziyaret etti.

14.09.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş bir dizi program için gittiği İstanbul'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Zonguldak'ın tek kadın belediye başkanı Zerrin Güneş bir dizi program için gittiği İstanbul'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ı makamında ziyaret etti. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak yapmış olduğu konuşmasında; "Zonguldak ilimizin tek kadın Belediye Başkanı Sayın Zerrin Güneş'in ziyaretleri bizleri son derece memnun etmiştir. Kendisi ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Saltukova'da yapmayı planladığı projeler hakkında bizlere düşüncelerini anlattılar. Bizlerde Avcılar'da yapmayı düşündüğümüz çalışmalar hakkında kendilerini bilgilendirdik. Bu ziyaret bizler için çok memnuniyet verici olmuştur" dedi.

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş ise yapmış olduğu konuşmasında; "Bu hafta İstanbul'a çeşitli iş görüşmeleri ve bir takım ziyaretler için geldim. Bunlardan birisi de Avcılar Belediye Başkanı meslektaşım aynı zamanda benim gibi bayan olan Sayın Handan Toprak hanımefendiyi makamında ziyaret ettim. Kendilerinin belirttiği gibi çok faydalı bir ziyaret oldu. Çalışmalarımız hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bizleri çok iyi ağırladıkları için kendilerine çok teşekkür ederim. Bizlerde Belediye Başkanımız Sayın Handan hanımefendiyi Zonguldak'ın şirin beldesi Saltukova'mızda ağırlamaktan son derece memnun olacağımızı bildirdik ve kendilerini Beldemize davet ettik. Bir kez daha ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı hediyeleşmelerin ardından sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zerrin Güneş, Avcılar Belediyesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement