Zeynep Nine'nın Yol Çilesini Başkan Türel Bitirdi - Son Dakika
Güncel

Zeynep Nine'nın Yol Çilesini Başkan Türel Bitirdi

Zeynep Nine\'nın Yol Çilesini Başkan Türel Bitirdi

Antalya'nın Alanya ilçesinde, evinin yolu olmadığı için yakınlarının sırtında taşıdığı felçli kadın için belediye tarafından yol yapıldı.

02.07.2015 14:04  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde, evinin yolu olmadığı için yakınlarının sırtında taşıdığı felçli Zeynep Nine'nin yol çilesini Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel bitirdi. Başkan Türel'in talimatı ile Zeynep Nine'nin evinin önündeki yol önce genişletilerek asfaltlandı.

5,5 YIL ÖNCE FELÇ OLDU

Antalya'nın Alanya ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde, 88 yaşındaki eşi Ahmet Benli ile yaşayan 83 yaşındaki Zeynep Benli yaklaşık 5.5 yıl önce geçirdiği bir rahatsızlık sonucu felç oldu. Evine giden patika yol dar ve bozuk olduğu için Zeynep Nine'yi 5.5 yıl boyunca yakınları aracın girebildiği yere kadar sırtlarında taşıdı. Belden aşağısı tutmayan Zeynep Nine için de yakınları içinde çile haline gelen yolun düzeltilmesi için Benli ailesi Büyükşehir Belediyesine başvurdu.

YOL GENİŞLETİLİP ASFALTLANDI

Benli ailesinin yol çilesine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel el attı. Zeynep Nine'nin yaşadığı sorundan haberdar olan Başkan Türel, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı'na talimat vererek sorunun bir an önce çözülmesini istedi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Benli Ailesi'nin evinin önüne kadar inen yolu önce genişletti ardından asfaltladı.

ZEYNEP NİNE BELEDİYE BAŞKANINA DUACI

Yapılan çalışmayı heyecanla izleyen Zeynep ve Ahmet Benli, artık çok mutlu. 5.5 yıldır bu çileyi çektiklerini belirten Ahmet Benli "Araç evin önüne kadar gidemediği için çocuklar annelerini sırtlarında 150 metre taşıyarak araca ulaştırıyor ardından tedaviye götürüyorlardı. Sorunu Büyükşehir Belediyesi'ne ilettik. Sağ olsun, Menderes Başkanımız sesimizi duydu ve bizi yol çilesinden kurtardı. Allah Menderes Türel Başkanımdan razı olsun. Dualarımız Türel için" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zeynep Nine'nın Yol Çilesini Başkan Türel Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Zaza: Gerçekten kaliteli adam Türel sadece onun için oy atmaya gittim seçimlerde parti için değil 0 0 Yanıtla

Advertisement