Zeytin Dalı Kimsesizlerin Kimsesi Olmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Kimsesizlerin Kimsesi Olmaya Devam Ediyor

Zeytin Dalı Kimsesizlerin Kimsesi Olmaya Devam Ediyor

İlçe merkezi ve kırsal alanda ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Mudanya Belediyesi Zeytin Dalı ekibi, Mürsel Mahallesi'nde kimsesiz yaşayan vatandaşın evini tamamen temizledi.

11.08.2016 16:29  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Belediyesi'nin kimsesizlerin kimsesi olmak ve hemşehrilerine yardım elini uzatmak amacıyla hayata geçirdiği Zeytin Dalı Projesi hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Sağlık, saç kesimi, gıda ve yakacak yardımlarını yanı sıra temizlik faaliyetlerini de sürdüren Zeytin Dalı ekibi Mürsel Mahallesi'nde kimsesiz yaşan 80 yaşlarında bir vatandaşın evini sil baştan elden geçirerek temizledi. Kedilerin yavruladığı, yiyeceklerin küflendiği, eşyaların çürümeye yüz tutuğu evde tadilat ve temizlik işlerini gerçekleştiren Zeytin Dalı ekibi, gıda ve eşya yardımlarını da gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü'nün de destek verdiği çalışmalarda evin bahçesinde bulunan çeşmelere lavabo takarak ve mermer döşeyen ekipler, evden bir araba çöp topladılar. Çalışmalar sonrasında mahalle halkı ve mahalle muhtarı ekiplere teşekkür ettiler.

ZEYTİN DALI PROJESİ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Zeytin Dalı Projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü gereksinimlerini karşıladıklarını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, sağlıktan, saç kesimine, temizlikten, gıda, giyecek ve yakacak yardımına kadar her ihtiyacına cevap verdiklerini söyledi. Gerçekleştirdikleri projeye ilginin her geçen gün arttığını da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, yakın zamanda Uğur Böceği Projesi'nin de faaliyete geçeceğini belirtti. Mudanya Belediyesi olarak, bu hizmeti vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Türkyılmaz, Zeytin Dalı Projesi kapsamında büyük bir titizlikle hizmet veren ekibine de teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Kimsesizlerin Kimsesi Olmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement