Zeytin Festivali'ne Muhtarlardan Destek - Son Dakika
Yerel

Zeytin Festivali'ne Muhtarlardan Destek

Zeytin Festivali\'ne Muhtarlardan Destek

Gemlik Belediyesi ve Kent Konseyi’nin 29 Ekim ve 1 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceği 1. Uluslararası Gemlik Zeytin Festivali’ne destek büyüyor.

11.08.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gemlik Belediyesi ve Kent Konseyi'nin 29 Ekim ve 1 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceği 1. Uluslararası Gemlik Zeytin Festivali'ne destek büyüyor.

Kaymakamlık, Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Kültür Müdürlüğü, STK'lar ve ilçe halkından destek gören festivale mahalle muhtarları da destek verdi. "Zeytinin başkenti Gemlik" sloganıyla yola çıktıklarını söyleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, muhtarlarla bir araya geldi. Festival hakkında muhtarlara sunum yapan Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, barışın timsali beyaz güvercinlerin gökyüzüne salınmasıyla start alacak şenlik yürüyüşü ile başlayacak olan festivalin zeytin pazarlama teknikleri, kooperatifçilik, coğrafi işaret kullanımı, zeytin ve zeytinyağının faydalarının ele alındığı panel ile renkleneceğini söyledi. Konser organizasyonları, uluslararası güreş turnuvası, zeytin ve zeytinyağlı yemek yarışmaları, sportif turnuvalar, halk konserleri ve festival yarışları ile devam edecek festivalin çeşitli gezilerle devam edeceğini vurgulayan Serim, fotoğraf ve resim sergileri de açılacağını, eski mahalli gazete nüshalarının da sergileneceğini anlattı. Serim, ayrıca kan bağışı kampanyası ve fidan dikimi yapılacağını kaydetti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeytin Festivali'ne Muhtarlardan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement