Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi'nin Kurs Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi'nin Kurs Kayıtları Başladı

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi\'nin Kurs Kayıtları Başladı

İlçede yaşayan gençlerin topluma kazandırılması, kötü alışkanlıklardan korunması, kültür sanat ve spor faaliyetlerine yönlendirilmesi amacıyla hizmete giren Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi’nin atölye kayıtları başladı.

17.09.2015 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçede yaşayan gençlerin topluma kazandırılması, kötü alışkanlıklardan korunması, kültür sanat ve spor faaliyetlerine yönlendirilmesi amacıyla hizmete giren Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi'nin atölye kayıtları başladı. Gençlerin ücretsiz yararlanabilecekleri atölyelerde; animasyon, grafik tasarım, tiyatro, piyano, keman, gitar, kısa film ve yazarlık kurslarının yanı sıra dalış eğitimi, İngilizce ve robot kursları da bulunuyor.

2015-2016 sezonun kayıtlarını almaya başlayan Zeytinburnu Gençlik Merkezi, yaklaşık 40 adet atölyesiyle ilçede yaşayan tüm gençlere hobi kazandırmayı hedefliyor. Dalış eğitimi, okçuluk, fotoğraf, kısa film çekme, senaryo yazma, hızlı okuma, grafik tasarım, İngilizce, Osmanlıca, yazarlık eğitimi gibi kurslara katılacak olan yüzlerce genç, ilgi alanlarına yönelik dilediği kurstan ücretsiz olarak yararlanabilecek.

GENÇLER ATÖLYELERDE YETENEKLERİNİ KEŞFEDECEK

Hocalarının da yönlendirmesiyle yeteneklerini keşfedecek olan çocuklar, atölyelerde yeteneklerini tanıma fırsatını da yakalayacak. Geleceğin sanatçılarını ve sporcularını yetiştirmeye amaçlayan Zeytinburnu Gençlik Merkezi, çağın gereksinimlerine ayak uyduran robot atölyelerini de faaliyete geçirdi. Bilişim kurslarında robotla tanışacak olan gençler, alacakları eğitimle mühendislik mesleğini de yakından tanıma fırsatını elde edecek.

ÇİZGİ FİLM ANİMASYON, ROBOT VE DALIŞ ATÖLYELERİNE İLGİ REVAÇTA

Dublaj, senaryo, grafik tasarım, kısa film ve çizgi film animasyon kurslarıyla gençlerin televizyon ve sinema dünyasına adım atacağı 40'a yakın atölye şu tür kurslardan oluşmaktadır: "Tiyatro, sosyal medya, diksiyon, yerinde tarih, gezi, anlayarak hızlı okuma, münazara, liderlik, spor söyleşi, İngilizce, Arapça, Osmanlıca, senaryo, dublaj, kısa film, yazarlık, piyano, keman, bağlama, gitar, ney, fotoğraf, halk oyunları, minyatür, ebru, hat, tezhip, temel resim, okuma ve yorum, grafik tasarım, çizgi film animasyon, robot, turnuvalar, dalış ve okçuluk."

15 Ekim tarihine kadar başvuru yapabilecek Zeytinburnu Gençlik Merkezi kurslarına kayıt yaptırmak isteyen 13-25 yaş arası gençlerin, (0)212-413-11-11 numarasını arayarak kayıt hakkında bilgi almaları yeterli. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi'nin Kurs Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement