Zeytinli Konutları'na Yoğun Talep Var - Son Dakika
Yerel

Zeytinli Konutları'na Yoğun Talep Var

Zeytinli Konutları\'na Yoğun Talep Var

Gaziantep’te yapımı tamamlanan ve 102 bin 500 ile 130 bin Tl arasından satışa sunulan Zeytinli konutlarına yoğun talep olduğu bildirildi.

19.05.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te yapımı tamamlanan ve 102 bin 500 ile 130 bin TL arasından satışa sunulan Zeytinli konutlarına yoğun talep olduğu bildirildi.

Yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Zeytinli konutları, ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun talebi ile karşılaştığı bildirildi. Çok beğenilen dairelerin 102 bin 500 TL ile 130 bin TL arasında 5 ayrı fiyat kategorisinde satışa çıkarıldığı belirtildi.

147 ADET KONUT SATIŞTA

İlçenin konut ihtiyacını karşılamak ve vatandaşın hayat standardını yükseltmek için inşa edilen konutlar, 3 blokta 147 adet 2+1 daireden oluşuyor. Selimiye Mahallesinde yapılarak halkın hizmetine sunulan konutlardaki dairelerin oldukça kaliteli, modern, konforlu oldukları belirtildi. Zeytinli Konutlarında özellikle ısı durumu ve inşaat kalitesi dikkate alınarak çok nitelikli bir alan sunulmaya gayret gösterildiği bildirilirken, isteyenlerin çekiliş ya da kura olmadan konutlardan daire satın alabilecek.

DÖRT DÖRTLÜK DAİRELER

Selimiye Mahalle Muhtarı Cemal Cıncık, satışı başlatılan Zeytinli Konutlarının Selimiye Mahallesinin çehresini değiştirdiğini kaydetti. Konutların yapılmasında birinci sınıf malzeme kullanıldığına dikkat çeken Muhtar Cemal Cıncık, "Mahallemizde çarpık yapılaşma var. Mahallemizdeki yapılar sağlıklı yapılar değil. Şehitkamil Belediyemiz, mahallemize sağlıklı yapılardan oluşan 147 adet 2+1 daire inşa etti. Halkımızın, özellikle de mahallelimizin Zeytinli Konutlarından daire almasını tavsiye ediyorum. Mahallelimiz, yapılan Zeytinli Konutlarından dolayı sevinç duyuyor. Mahalleli bu konutları çok beğendi. Mahalle sakinleri sürekli beni arıyor ve daireleri soruyor. Büyük bir ilgi var. Zeytinli Konutlarının kendine ait otoparkı var. Konutların bahçesinde ve önünde güzel parklar var. Konutların etrafı açık olduğu için güzel bir biçimde hava alıyor. Daireler çok güzel ve güvenli. Zeytinli Konutları, her şeyi yapılmış dört dörtlük dairelerden oluşuyor. İnsanlarımızın sağlıklı bu dairelerde hayat sürmeleri kendileri için iyi olacak. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

MÜRACAATLAR

Şehitkamil Belediyesi tarafından satışa çıkarılan dairelerin kat mülkiyeti yapıldı. Oturuma hazır dairelerden satın almak isteyen kişilerin Şehitkamil Belediyesi hizmet binasında bulunan Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne müracaat etmeleri gerekiyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeytinli Konutları'na Yoğun Talep Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement