Zeytinli Rock Festivali Yaklaşıyor - Son Dakika
Güncel

Zeytinli Rock Festivali Yaklaşıyor

BlaBlaCar, rock müzik tutkunlarını; Moğollar, Teoman, Şebnem Ferah, Duman, Pentagram ve Hayko Cepkin'in de aralarında olduğu onlarca grup ve sanatçının yer aldığı Zeytinli Rock Festivali'ne en ekonomik yoldan ulaştırıyor.

22.08.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BlaBlaCar'la eğlence yolda başlıyor!

Dünyanın en büyük şehirler arası yolculuk paylaşım ağı BlaBlaCar ile festival keyfi yolda başlıyor.

Zeytinli Rock Festivali bu yıl da Balıkesir Edremit Dalyan sahilinde, 5 gün boyunca müzikseverleri rock ve alternatif müzik dünyasının en iyi sanatçı ve grupları ile buluşturacak. 24 - 28 Ağustos tarihleri "deniz, kum, güneş ve %100 rock müzik" ile hayatın keyfini çıkarmak isteyenlerin uygun fiyatlı ulaşım arayışına ise BlaBlaCar çözüm getirecek.

BlaBlaCar'ın ulaşım desteği sağladığı Zeytinli Rock Festivali'nde bu yıl, Moğollar, Bülent Ortaçgil, Duman, Teoman, Manga, Athena, Baba Zula, Şebnem Ferah, Mor Ve Ötesi, Pentagram, Hayko Cepkin, Bülent Ortaçgil, Kurban ve Ceza'nın da yer aldığı pek çok sevilen grup ve yorumcu sahne alacak. Festivalde ayrıca, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Almanya ve Kıbrıs'tan amatör ve profesyonel gruplar yer alacak.

Festival alanına en hesaplı yoldan ulaşmak isteyenlerden, aracı olanlar sürücü olarak, olmayanlar ise yolcu olarak BlaBlaCar'ı kullanabilecek. BlaBlaCar'da festival için hemen yolculuk ilanı verebilir ya da yolcuysanız yolculuk ilanlarına göz atabilirsiniz. BlaBlaCar'la yolculuklarınızı paylaşarak festivale hem uygun fiyatlarla ulaşabilir hem de festival arkadaşlarınızla yolda tanışarak eğlenceli bir yolculuk fırsatı yakalayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zeytinli Rock Festivali Yaklaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement