Zihin Ruh Beden Festivali Hayatınızı Değiştirecek - Son Dakika
Güncel

Zihin Ruh Beden Festivali Hayatınızı Değiştirecek

Zihin Ruh Beden Festivali Hayatınızı Değiştirecek

ZihinRuhBeden Festivali, 14 – 16 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda, alanında uzman 50 eğitmenin 70'in üzerinde workshop ve semineriyle gerçekleşecek.

13.03.2014 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZihinRuhBeden Festivali, 14 – 16 Mart 2014 tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda, alanında uzman 50 eğitmenin 70'in üzerinde workshop ve semineriyle gerçekleşecek.

İş, aile, evlilik, kariyer, çocuklar, aşk… Hayatınızın bazı alanlarında yolunda gitmeyen bir şeyler mi var?
İstediğiniz her şeye sahipsiniz ama içinizde hep bir eksiklik mi hissediyorsunuz?
Çok çalışıyor ama yeterince para kazanamıyor musunuz?
İstediğiniz halde bir türlü kilo veremiyor musunuz?
Tekrarlayan sağlık problemleriniz mi var?

Tüm bu sorunlara çözüm bulabileceğiniz bir festival İstanbul'da başlıyor.

İş hayatının yoğun koşuşturmacasında ikinci plana atılan zihin, ruh ve beden sağlığı hakkında her şey bir festival çatısı altında toplanıyor. ZihinRuhBeden Festivali Türkiye'nin bu alandaki en geniş kapsamlı ilk organizasyonu olarak 14 – 16 Mart 2014 tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek. Her biri alanında uzman 50 eğitmen 3 gün boyunca 70'in üzerinde workshop ve seminer gerçekleştirecek.

İçindeki gücü ve potansiyeli keşfetmek isteyenlere seslenen ZihinRuhBeden Festivali'nde kişisel ve ruhsal gelişim, meditasyon, yoga, sağlıklı yaşam, alternatif tıp, astroloji, kuantum, NLP, psikoloji konuları işlenecek. Festivale gelenler, Yoga Academy eğitmenleri ile ücretsiz yoga ve pilates derslerine de katılabilecek.

Ünlü Nefes Terapisti José-Marie Veenhof İlk Kez Türkiye'de

Hollandalı ünlü nefes terapisti José-Marie Veenhof da Türkiye'ye ilk kez ZihinRuhBeden Festivali için geliyor. Veenhof, festival kapsamındaki workshop'larda nefes alma şeklinden hayatınızda neyin yolunda gidip gitmediğini ortaya koyarak nefes terapisi yapacak.

'Nefes alma şeklimiz yaşama şeklimizdir' diyen José-Marie Veenhof, festival kapsamında, 'Nefesinle Ruhuna Bağlan' ve 'Derin Bağlantı' başlıklı workshop'lar gerçekleştirecek.

ZihinRuhBeden Festivali'nde Başka Kimler Var?

ZihinRuhBeden Festivali'nde workshop ve seminer düzenleyecek isimler arasında; Aret Vartanyan, Ayşe Nilgün Arıt, Ayşe Padipada Kızılöz, Beki İkala Erikli, Cemal Gürsoy , Ceyda Aydıner, Dr. Ali Rıza Avkan, Dr.Nurhayat Gül, Elçin Oflaz, Figen Küçükkoner Kırca, Gönül Marmara, Gülay Üserbay, Gülben Gönülden, Hande Akın, Hazım Körmükçü, José-Marie Veenhof, Lalitah, Uzm.Dr. Mehmet Kasım, Meltem Güner, Meral Erduran, Mustafa Kartal, Prof. Dr. Jie Wang, Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul, Prof. Dr. Turgay Biçer, Prof. Dr. Kemal Nuri Özerkan, Saba Melike Doğar, Selis Gülmen, Sezaver Seçki, Tuba Uçar, Tülin Etyemez Schimberg, Ümit Gürel, Ünal Güne, Yeliz Rüzgar, Tolga Hancı, Zekiye Kıranda, Zekiye Olgaçay, Zeynep Özek, Zeynep Turan, Sevgi Güveli ve Yard. Doç. Dr. Zümra Yeşilöz yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zihin Ruh Beden Festivali Hayatınızı Değiştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement