Zihinsel Engelli Gençlere Tecavüze 4 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Zihinsel Engelli Gençlere Tecavüze 4 Tutuklama

Zihinsel Engelli Gençlere Tecavüze 4 Tutuklama

Afyonkarahisar'da 2'si de zihinsel engelli erkek 15 yaşındaki İ.Ö ve 20 yaşındaki S.Ö.'ye cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

18.09.2015 13:56  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde ikisi de zihinsel engelli erkek 15 yaşındaki İ.Ö ve 20 yaşındaki S.Ö.'ye cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen yaşları 52 ve 73 arasındaki 4 kişi tutuklandı.

Karadirek Köy'ünde İ.Ö ve S.Ö., yakınlarına farklı tarihlerde 62 yaşındaki H.A., 61 yaşındaki A.Ö, 73 yaşındaki M.Ç ve 52 yaşındaki İ.K.'nin cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

2 GENCİN YAKINLARI JANDARMAYA HABER VERDİ

İ.Ö. ve S.Ö.'nün yakınlarının şikayeti üzerine jandarma ekipleri H.A, A.Ö, M.Ç. ve İ.K. geçen çarşamba günü köyde gözaltına aldı. İ.Ö. ve S.Ö.'ye son bir yılda farklı tarihlerde cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen şüpheliler, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zihinsel Engelli Gençlere Tecavüze 4 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement