Zihinsel Engelli Öğrencilerden Aşık ile Maşuk Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Zihinsel Engelli Öğrencilerden Aşık ile Maşuk Gösterisi

Zihinsel Engelli Öğrencilerden Aşık ile Maşuk Gösterisi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencileri, 'Engelliler Haftası' nedeniyle 'Yeteneğimi Keşfedin' adı verilen etkinliği düzenledi.

16.05.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencileri, 'Engelliler Haftası' nedeniyle 'Yeteneğimi Keşfedin' adı verilen etkinliği düzenledi. Programda, zihinsel engelli öğrencilerin aşık ile maşuk gösterisi ilgi çekti.

Sabancı Kültür Sitesi'nde düzenlenen etkinliğe ERÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencileri ile İstiklal Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri katıldı. Programda zihinsel engelli olan İstiklal Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından çeşitli etkinlikler yapıldı. Zihinsel engelli öğrencilerin yaptığı gösteri, Çayda Çıra ve Kırıkhan halayı ile başladı. Etkinlikte ayrıca, zihinsel engelli öğrencilerin aşık ile maşuk gösterisi salondakiler tarafından beğeniyle izlendi. Öğrencilerin gösterisi 'Yekte' yöresel oyunu ve şiir okunması ile son buldu.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zihinsel Engelli Öğrencilerden Aşık ile Maşuk Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement