Zikzak Çizerek Trafikte Terör Estiren Kamyon Şoförü Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Zikzak Çizerek Trafikte Terör Estiren Kamyon Şoförü Yakalandı

İstanbul'da trafikte zikzaklar çizerek ilerleyen hafriyat kamyonu sürücüsü, kısa sürede yakalandı. Adliyeye sevk edilen sürücü, "Pişmanım, öyle bir anlık hareketime geldi" dedi.

27.10.2016 14:23  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Fenertepe mevkii Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolunda trafikte zikzaklar çizerek ilerleyen hafriyat kamyonu sürücüsü, polis tarafından yakalandı.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA YAYINLANDI

İstanbul'da geçtiğimiz gün bir hafriyat kamyonu sürücüsü Fenertepe mevkii Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolunda trafikte tehlikeli bir şekilde zikzaklar çizerek ilerlemişti. O anlar bir başka sürücü tarafından cep telefonu ile kayda alınmış, dehşete düşüren o görüntüler sosyal medyada da paylaşılmıştı.

YAKALANAN SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİNE EL KONULDU

Görüntünün medyaya yansımasının ardından harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri, kısa sürede şahsın kimliğini belirledi. Gözaltına alınan Köksal Y.'nin (36), ehliyetine el konularak, hakkında trafiğe tehlikeye düşürmek suçundan yasal işlem başlatıldı.

"ÖYLE BİR ANLIK HAREKETİME GELDİ"

İşlemlerinin ardından ifadesi alınmak üzere Eyüp Jandarma Karakoluna sevk edilen sürücü Köksal Y., şube çıkışında "Pişmanım, öyle bir anlık hareketime geldi." dedi.

TAŞERON FİRMA İŞİNE SON VERDİ

Öte yandan sürücü Yücel'in taşeron firmada çalıştığı ve görüntüleri yüzünden işine son verildiği öğrenildi.

Zikzak Çizerek Trafikte Terör Estiren Kamyon Şoförü Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zikzak Çizerek Trafikte Terör Estiren Kamyon Şoförü Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement