Zile Müftülüğü'nde Kur'an-ı Kerim'li Pasta Skandalı! - Son Dakika
Güncel

Zile Müftülüğü'nde Kur'an-ı Kerim'li Pasta Skandalı!

Zile Müftülüğü\'nde Kur\'an-ı Kerim\'li Pasta Skandalı!

Zile Müftülüğü'nün Kutlu Doğum Haftası gerekçesiyle 2 yıl önce düzenlediği etkinlikte Kur'an-ı Kerim'li pasta kesildi ve dağıtıldı. Olay sosyal medyada büyük tepki çekti.

19.04.2015 15:18  Güncelleme: 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Zile Müftülüğü'nün Kutlu Doğum Haftası gerekçesiyle 2 yıl önce düzenlediği etkinlikte Kur'an-ı Kerim tasarımlı pasta kesildiği ve dağıtıldığı ortaya çıktı. Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve tepkilere yol açtı.

Müftülük, tepkiler üzerine iki yıl önceki haberi ve fotoğrafları kaldırmak zorunda kaldı.


(Pasta haberi müftülüğün sitesinde böyle yer almış.)

FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYADA YAYILDI

Tokat Zile Müftülüğü'nün Kutlu Doğum Haftası programı çerçevesinde 2013 yılında düzenlenen programa dair fotoğrafların sosyal medyada yayılması olay oldu. Müftülük o yıl yaptığı kutlamada Kur'an-ı Kerim tasarımlı pasta kesmişti.

Bu kutlamanın fotoğraflarını yeni gören vatandaşlar haberi ve görüntüleri sosyal medyada yaydı. O dönem kimsenin fark etmediği bu habere tepkiler bir anda büyüdü.

Tepkilerin büyümesi üzerine Zile Müftüsü İlyas Akyazı tarafından kesilen pastanın görüntüleri ve haber, müftülüğün internet sitesinden hemen kaldırıldı. Konuyla ilgili de henüz açıklama yapılmadı.

Sosyal medyadaki tepkilerden bazıları:

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Zile Müftülüğü'nde Kur'an-ı Kerim'li Pasta Skandalı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (108)

  • batmanlı: arkadaşlar inanın bunlar din adamı olarak nekadar dinden uzaksalar akp de dini kullanarak halkın duygularını istismar ediyo bunlar o zihniyeti adamları 93 4 Yanıtla
  • adem: ÂLİ İMRÂN-138:Bu, bütün insanlara açık bir ders ve takvâ sahipleri için bir rehber ve bir öğüttür. 50 2 Yanıtla
  • şahin: sen birde müftüsün kutsal kitabımıza böyle bir şey yapılıyor utanmadan kesiyorsun sizler ne yapmak istiyorsunuz eskiden dindar vardı şimdi her taraf dinci ile doldu sayenizde. . 26 0 Yanıtla
  • tokatlı: Bir tokatlı olarak kınıyorum utanıyorum.Allah sizi ıslah etsin.Muftu etiketiniz sadece odanizin kapisinda yazan bi laftan ibaret oldugu anlasilmistir.Yaziklar olsun. 24 1 Yanıtla
  • HAN: Kitabımızda 'OKU ' diyor. 'Allah'ın adıyla oku'. . . YE, demiyor. . . Allah gözünüzü doyursun. . . 21 1 Yanıtla
  • FIRAT: REZİLLER. ALLAH BELANIZI VERSİN 21 0 Yanıtla
  • yuhhhhhh: Bakara makaraci larin pastaci muftusu olur 19 1 Yanıtla
  • LA-MERSİYE-4: Fethullah hocanın bir vaazında dediği gibi, milletin bize olan itimadını, hüsnü zan duvarını çatlattık, ruh dünyasında derinleşmiş insanlar yetiştirmek yerine diplomalı insan yetiştirmeyi öncelik olarak gördük, “Haram Lokma Yemedik” diye haykıran yiğitler yetiştirmek yerine, harama, rüşvete sıcak bakan, hediye diye yumuşatan dini temsil makamında insanlar yetiştirdik, dolayısı ile bizden olsun, içi boş olsun, yeterki başörtülü olsun diye dış görünüşüne ve diplomasına baktığımız mefkuresiz insanların hezimet yaşatmasının dinimize vermiş olduğu zararın boyutlarını ölçmeye bilmem gücümüz ve zamanımız yeter mi. Üstad Said Nursinin kemmiyet mi, keyfiyet mi meselesinde, çevresine alacağı binlerce kişi yerine, ruh ve mefkure insanı bir elin parmağı adedince kişi ile yoluna yürümesini bugün daha iyi anlıyor “EVET keyfiyetmiş üstadım” diye haykırmak istiyorum, 16 3 Yanıtla
  • 0666: Yazık, bir tek mum dikmedileri kalmış. Diyanet işleri başkanlığı kapatılmalı, imamlık ve müezzinlik para karşılığı değil yalnızca Allah rızası için yapılmalı. 18 1 Yanıtla
  • han: Bu kadar cahil, dinimizi herşeye reklam aracı yapan terbiyesiz seviyesiz bir toplum görmedim. Araplardan beter olduk. 19 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını böyle çaldılar
    17:38 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını böyle çaldılar

    Fatih'te bulunan İSPARK'a motosikletle gelen 2 şüpheli, bir şahsı bacağından silahla vurarak 110 bin dolarını çaldı. Dehşete düşüren hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerin yakalanmasına yönelik polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

  • TFF Tahkim Kurulu, Hakemlerin İtirazlarını Reddetti
    17:38 TFF Tahkim Kurulu, Hakemlerin İtirazlarını Reddetti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, hakemler Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın klasman terfi listesine yapmış oldukları itirazların reddedildiğini açıkladı. Ayrıca, Hakem Sinan Bilen'in itirazı kısmen kabul edildi. Galatasaray'ın ve Başkanı Dursun Aydın Özbek'in PFDK'nın kararına itirazı reddedildi. Beşiktaş'ın AFDK'nın kararına itirazı da reddedildi.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    17:38 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Havran ilçesinde Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti İlçe Başkanı Sercan Şık ve MHP İlçe Başkanı Saadettin Kul ile nakliyeciler kooperatifini ve esnaf halini ziyaret etti. Yılmaz, Havran için ne gerekiyorsa yapacaklarını söylerken, Emin Ersoy da ilçe esnafına kolaylık diledi.

  • Seferihisar'da Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı Projesi Tamamlanmak Üzere
    17:38 Seferihisar'da Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı Projesi Tamamlanmak Üzere

    Seferihisar'da İzmirlilerin yeşille buluşup dinlenebileceği, temiz havada yürüyüş ve spor yapabileceği Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı çalışmalarında yüzde 50 seviyesine gelindi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, projenin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, Seferihisar'ın değerine değer katacak bir çalışma olduğunu söyledi.

  • Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Projelerini Anlattı
    17:38 Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Projelerini Anlattı

    Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 5 yıl boyunca sosyal ve kültürel anlamda hayata geçirdiği projeleri anlattı. İkinci kez seçilmesi durumunda Dikilitaş'ta Spor ve Yaşam Kompleksi'ni hayata geçireceğini söyledi.

  • CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka: 'Korku dağları sarmış'
    17:38 CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka: 'Korku dağları sarmış'

    CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, Çorum'da yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara ve İstanbul'a sahip çıkma çağrısına karşılık 'korku dağları sarmış' dedi. Nazlıaka, CHP'li belediyelerin sosyal projeleri ve hesap verebilirlik anlayışını vurgulayarak, Cumhurbaşkanı'nın hemşericilikle tabloyu değiştiremeyeceğini belirtti. İstanbul seçimleri için ise '17 bakan da gelse halkın iktidarını değiştiremez' dedi.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Semt Pazarlarını Yeniden Kazandıracak
    17:38 Kuşadası Belediye Başkanı Semt Pazarlarını Yeniden Kazandıracak

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yeni döneminde kapalı pazar yerini kapatarak semt pazarlarını yeniden kente kazandıracağını açıkladı. Mevcut kapalı pazar yeri ise sivil toplum yerleşkesi olarak düzenlenecek.

  • Tamer Karadağlı: Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin dış bakımı belediyeye ait
    17:37 Tamer Karadağlı: Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin dış bakımı belediyeye ait

    Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki bakımsızlıktan şikayet ederek, binanın dış bakım ve onarımının belediyeye ait olduğunu belirtti.


Advertisement