Zile'ye Fiziksel Aktivite İçin 150 Bisiklet - Son Dakika
Yerel

Zile'ye Fiziksel Aktivite İçin 150 Bisiklet

Zile\'ye Fiziksel Aktivite İçin 150 Bisiklet

Sağlık Bakanlığı tarafından uygulanan Fiziksel Aktiviteyi Teşvik projesi kapsamında Zile Belediyesi’ne 150 bisiklet teslim edildi.

28.11.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı tarafından uygulanan Fiziksel Aktiviteyi Teşvik projesi kapsamında Zile Belediyesi'ne 150 bisiklet teslim edildi.

Tokat'ın Zile ilçesinde bisiklet teslim töreni itfaiye binası önünde düzenlenen törenle yapıldı. Törende konuşma yapan Tokat Halk Sağlığı Müdürü Dr. Cihat Zülfüoğulları Sağlık Bakanlığı tarafından fiziksel aktiviteyi arttırmak amaçladıklarını bu kapsamda belediyelere bisiklet hediye ettiklerini söyledi. Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel ise Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktiviteyi Artırma projesini uyguladıklarını ifade ederek, "Şehirler de trafik problemi var. İnsanlar kısa mesafelerde bile araçları kullanıyorlar aynı zamanda hava kirliliğine de sebep oluyor. Bisiklet kullanımı ülke genelinde sağlık bakanlığı teşvik ettirmekte insanlarımız öğrencilerimizi özendirilmekte bisiklete binmek sağlığımız için çok önemli. Bisiklete verdiğimiz önemi göstermek istiyoruz. Önce biz kullanacağız ki; topluma örnek olacağız" dedi.

Zile Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş de projede emeği geçen Sağlık Bakanlığı, Çevre Şehircilik Bakanlığı ve Belediyeye teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

(Nİ-SLH-Y) - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zile'ye Fiziksel Aktivite İçin 150 Bisiklet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement