Zileliler Demokrasi Nöbetinde Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika
Yerel

Zileliler Demokrasi Nöbetinde Kan Bağışında Bulundu

Zileliler Demokrasi Nöbetinde Kan Bağışında Bulundu

Tokat Kan Merkezi tarafından demokrasi nöbetinin aralıksız olarak sürdürüldüğü meydanda düzenlenen kan bağışı kampanyasına Zileli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

06.08.2016 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Kan Merkezi tarafından demokrasi nöbetinin aralıksız olarak sürdürüldüğü meydanda düzenlenen kan bağışı kampanyasına Zileli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Zile Hükümet Konağı önündeki demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitap eden Başbakanlık Başmüfettişi ve Kızılay Genel Sekreteri Ayşegül Genç İşevi, uzun yıllar sonra hemşehrileri ile birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi. 15 Temmuz'dan itibaren Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık'ın talimatlarıyla çok erken saatlerde Kızılay'ın meydanlara indiğini ifade eden İşevi, "Allah bizlere böyle bir daha kötü günlerle sınav yapmasın. Zile halkı olarak demokrasiye, Cumhuriyete ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmışız bu benim Zileli olduğum için ayrıca mutlu eden bir olay. Biz o günden beri her yerde, her şehirde, her meydanda demokrasi nöbetine devam ettik. Çay, çorba, su ihtiyacı olan her kese Kızılay olarak ulaştık" dedi.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel ise 15 Temmuz karanlığında Türk'ün devletiyle, milletiyle Anadolu'da sonsuza kadar yaşaması için ay yıldızlı al bayrağın gönderde kalması için kendini tankın önüne atan ve o günden bu güne kadar da FETO/ PDY teröristlerinin A, B, C planlarını bozmak için bu meydanı hınca, hınç dolduran her akşam evini, işini, gücünü çocuğunu bırakıp yan yana, omuz omuza nöbet tutan milletin adı Türk milleti olduğunu kaydetti. Kendilerinin de bu milletin evladı olmanın onurunu, gururunu ve şuurunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Vidinel, emperyalist güçlerin bu yerli iş birlikçileri Allah'ın izniyle Türk milletinin çelik yumruğu altında ezilmekte olduğunu sözlerine ekledi.

Demokrasi nöbetinde Zile Belediyesi Mehteran Takımı vatandaşlara konser verdi. Ayrıca Kızılay tarafından vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zileliler Demokrasi Nöbetinde Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement