Zincir Takmak İçin Tırdan İndi, Otomobil Altında Öldü - Son Dakika
Güncel

Zincir Takmak İçin Tırdan İndi, Otomobil Altında Öldü

Zincir Takmak İçin Tırdan İndi, Otomobil Altında Öldü

Erzincan-Sivas karayolunda zincir takmak için tırdan inen sürücü Mehmet Özkök, minibüse çarpıp kontrolden çıkan bir otomobilin altında kalarak can verdi.

09.02.2015 15:04  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan- Sivas karayolunda zincir takmak için TIR'dan inen sürücü 51 yaşındaki Mehmet Özkök, karşı yönden gelen ve minibüse çarpıp kontrolden çıkan bir otomobilin altında kalarak can verdi.

Kaza bugün saat 10.30 sıralarında Erzincan- Sivas karayolunun 35'nci kilometresindeki Sakaltutan mevkisinde meydana geldi. Erzincan'dan Sivas yönüne giden 68 HF 227 plakalı TIR'ın sürücüsü Mehmet Özkök, kar yağışı nedeni ile aracını yol kenarında durdurdu. Sürücü Mehmet Özkök zincir takmak için hazırlık yaparken, Şakir Opan yönetimindeki 31 KLE 20 plakalı TIR da yokuşu çıkamayarak yanında durdu. Bu sırada karşı yönden gelen Ensar Güneş yönetimindeki 61 ED 611 plakalı otomobil kontorlden  çıkarak önce aynı yönde bekleyen Ahmet Cengiz yönetimindeki 06 DR 0276 plakalı minibüse arkadan çarptı, ardından da TIR sürücüsü Mehmet Özkök'ü altına aldı. Olay yerinde yaşamını yitiren Mehmet Özkök'ün cenazesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zincir Takmak İçin Tırdan İndi, Otomobil Altında Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement