Zincirleme Kaza Sonrası Can Pazarı - Son Dakika
Güncel

Zincirleme Kaza Sonrası Can Pazarı

Zincirleme Kaza Sonrası Can Pazarı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında 2 otomobil, 1 kamyon ve 1 TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasının ardından can pazarı yaşandı.

05.10.2015 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi İlçesi yakınlarında 2 otomobil, 1 kamyon ve 1 TIR'ın karıştığı zincirleme trafik kazasının ardından can pazarı yaşandı. TIR'da sıkışıp ağır yaralanan sürücü 42 yaşındaki TIR sürücüsü Adem Balı'nın boğazına kaçan dili, yurtdışında yaşadığı belirlenen bir kişi tarafından çıkarılırdı. Hastaneye kaldırılan Adem Balı kurtarılamadı.

Kaza bugün saat 14.15 sıralarında Bursa- Yalova yolu Yeniköy Kavşağı'nda meydana geldi. Yeniköy Kavşağı'nda aniden hız kesen bir araca çarpmamak için yavaşlayan Derya Düzgün (46), yönetimindeki 34 KU 3676 plakalı otomobille, Emre Gül'ün (28) kullandığı 16 RAV 39 plakalı kamyona arkadan çarptı. Aynı yöne giden Adem Balı yönetimindeki 34 JZ 8015 plakalı TIR da kamyona arkadan çarptı.

ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI, DİLİ BOĞAZINA KAÇTI

Kaza sonrasında TIR sürücüsü Adem Balı şoför mahalinde sıkıştı. Çevreden yetişenler tarafından ilk müdahalesi yapılan ve ağır yaralı olan TIR sürücüsünün dilinin boğazına kaçtığını fark eden ve yurt dışında yaşadığı belirlenen Ramazan Tekel (45) isimli bir kişi TIR sürücüsüne sıkıştığı yerde müdahale ederek boğazına kaçan dilini çıkarmayı başardı.

Daha sonra olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri araç içinde sıkışan TIR sürücüsü Balı'ya müdahaleyi şoför koltuğunda yaptı. Olay yerine çağrılan Orhangazi Belediyesi İtfaiye ekipleri yaklaşık 15 dakikalık uğraş sonrasında kurtarılan Bali, kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zincirleme Kaza Sonrası Can Pazarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ahmet Ertaş: Her işin bir yakışanı vardır. Eşitlik tamam haklar tamam ama kadınlar araba kullanamıyor bilimsel verilerle bunu kanıtlayamazsam ben ehliyetimi yırtar atarım. Hep aynı tavırlar işte otobanda ani frenlemeler saçma sapan şerit değiştirmeler. olacak iş değil en iyi kullananı bile anında hırs yapabiliyor. Daha çok ölüm haberi duyarız şirketler bayan şoförlere çerez gibi araba dağıtmaya devam etsin...Allah rahmet eylesin... 0 0 Yanıtla
  • Burhan güngör: Allah rahmet etsin can dostumu kaybettik 0 0 Yanıtla
  • Kenan ezker: Allah rahmet eylesin bir arkadasimizi kaybettik 0 0 Yanıtla

Advertisement