Zincirleme Trafik Kazası: 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Zincirleme Trafik Kazası: 10 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Merzifon-Samsun karayolunun Karaduman mevkisinde meydan gelen kazadan sonra görüntüler- Ambulansın gelmesi-Kaza yapan araçlar- Polis ekiplerinin olay yeri incelemesi- Trafiğin aksaması- Jandarmanın gelişi Amasya'da zincirleme trafik kazası: 10 yaralı Merzifon ilçesindeki 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

22.07.2015 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Merzifon- Samsun karayolunun Karaduman mevkisinde meydan gelen kazadan sonra görüntüler- Ambulansın gelmesi-Kaza yapan araçlar- Polis ekiplerinin olay yeri incelemesi- Trafiğin aksaması- Jandarmanın gelişi Amasya'da zincirleme trafik kazası: 10 yaralı Merzifon ilçesindeki 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralandı.Merzifon-Samsun karayolunun Karaduman mevkisinde, Ömer Kemal Kayıkçıoğlu'nun kullandığı 16 JS 763 plakalı otomobil ile Davut Alev yönetimindeki 34 EH 9379 plakalı otomobil çarpıştı.Söz konusu güzergahta sürücülerinin isimleri henüz belirlenemeyen 53 HA 386 ve 34 JL 3024 plakalı otomobiller ile Murat Çalışkan idaresindeki 05 DL 484 plakalı otomobil kazaya karıştı.Kazada, Murat Çorlu (31), Ali Ağırdemir (33) ile Aleyna Sahra (7), Gülşen (45) ve Ömer Kemal Kayıkçıoğlu (50), Songül (39) ve Gökmen Baş (44), Murat Çalışkan (49), Davut Alev (52) ile Erdem Topal (31) yaralandı.Yaralılar, Merzifon Karamustafa Paşa Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Zincirleme Trafik Kazası: 10 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zincirleme Trafik Kazası: 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Doğukan KAYIKÇIOĞLU: Yalan haber yapmayın adam gibi bilin olayı ondan sonra konuşun o olayda Ömer Kemal KAYIKÇIOĞLU babam oluyor kazayı yapan kendisi değil yolda kaza yapmış arabayı son anda görüp manevrasını yapıyor fakat kaza yapan arabayı atlattıktan sonra araba ters dönüp bariyerlere giriyor. Adam gbi haber yapın 1 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement