Ziraat Bankası'ndan Kredi Kampanyası - Son Dakika
Ekonomi

Ziraat Bankası'ndan Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası\'ndan Kredi Kampanyası

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Kuru."Transfer Konut Kredisi ve Birleştiren Kredi kampanyaları ile kredi borcu devam eden müşterilere uzun vade ve uygun faiz seçenekleri sunarak kredi taksit ödemelerini hafifletme imkanı sunacağız".

18.06.2013 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Kuru:

"Transfer Konut Kredisi ve Birleştiren Kredi kampanyaları ile kredi borcu devam eden müşterilere uzun vade ve uygun faiz seçenekleri sunarak kredi taksit ödemelerini hafifletme imkanı sunacağız"

Kuru yaptığı yazılı açıklamada, ürün çeşitliğine önem verdiklerini belirterek, Transfer Konut Kredisi ve Birleştiren Kredi kampanyaları ile kredi borcu devam eden müşterilere uzun vade ve uygun faiz seçenekleri sunarak kredi taksit ödemelerini hafifletme imkanı vereceklerini ifade etti.

Yeni kredi kampanyalarının, hem diğer bankalarda konut kredisi kullanmış müşteriler hem de Ziraat Bankası'ndan maaş alan kredi ve kredi kartı borcu olan emeklilerin uygun koşullarla borçlarının yapılandırılmasında önemli bir fayda sağlayacağını belirten Kuru, Transfer Konut Kredisi Kampanyası ile 240 aya kadar vade seçeneği sunacaklarını bildirdi.

Kuru, Birleştiren Kredi kampanyasında da tüketici kredisinde 90 ay, konut kredisinde 180 aya varan vade imkanlarıyla emeklilerin borçlarının aylık gelirleriyle uyumlu hale getirilerek taksit yüklerinin azaltılmasının amaçladığını bildirdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ziraat Bankası'ndan Kredi Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement