Ziraat Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Ziraat Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni

Ziraat Fakültesi\'nde Mezuniyet Töreni

Erciyes Üniversitesi'ne bağlı olan ve Develi'deki yerleşkede hizmet veren Seyrani Zifaat Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı.

11.06.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes Üniversitesi'ne bağlı olan ve Develi'deki yerleşkede hizmet veren Seyrani Zifaat Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı.

Sabancı Kültür Merkezi'nde yapılan mezuniyet törenine, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı İmdat Aksoy, öğretim üyeleri, öğrenciler ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı. Törende Fakülte öğrencilerinden oluşan müzik korosu, mini bir konser verdi.

Törende konuşan Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Ziraat Fakültesi mezunlarının bir derneği olmadığını öğrendiğini, yeni mezun olan Ziraat Mühendisleri'nden, en kısa zamanda Ziraat Fakültesi Mezunları Derneği'nin kurulması için çalışma yapmalarını istedi. Prof. Dr. Keleştemur, Dernek olarak, sizden sonra okulunuzdan mezun olacak öğrencilere yardımcı olmalısınız" dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı İmdat Aksoy da, sanayileşme ve kentleşmenin, bunlara bağlı olarak gelişen teknolojinin, ziraat yapılan alanları daralttığını ve ülkeleri yeni arayışlara sevk ettiğini bildirdi. Aksoy, böyle bir dünyada Ziraat Mühendislerine çok iş düştüğünü de kaydetti.

Mezunlar adına konuşan dönem birincisi Mustafa İnce, okullarında eğitim alıp mezun olmalarında desteklerini esirgemeyen ailelerine ve hocalarına teşekkür etti. İnce, "Bu mezuniyet törenimizi, okulumuzdan uzakta, Erciyes Üniversitesi Kampüsü içinde yapıyoruz. Bizleri bugünlere getiren herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Konuşmaların dönem birincisi Mustafa İnce'ye diplomasını ve plaketini Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur verdi. Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi de bütün mezunlara birer altın hediye etti.

Tören, dönem birincisi Mustafa İnce'nin yaş kütüğüne plaket çakması ile son buldu.

Seyrani Ziraat Fakültesi'nden bu dönem 127 öğrenci mezun oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement