Ziraat Mühendisleri Odası'ndan Adaylık Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Ziraat Mühendisleri Odası'ndan Adaylık Tepkisi

Ziraat Mühendisleri Odası\'ndan Adaylık Tepkisi

Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Şaka, odaya bağlı bir üyenin kendilerinin bilgisi dışında Genel Merkez organlarından birine adaylığını koymasına sert tepki gösterdi.

02.06.2016 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakın zamanda gerçekleşen seçimlerle ilgili konuşan Şaka, "12-13 Mart 2016 tarihinde gerçekleşen 45. Dönem Olağan Genel Kurulu seçimlerinde ve 29 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşen TMMOB 44. Dönem Olağan Genel Kurulunda Şubemiz Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odasına kayıtlı 1403 üyenin iradesini hiçe sayarak oda yönetiminin görüşü alınmaksızın, Genel merkez organlarının birine adaylığını açıklayan odamıza kayıtlı bir üyemize seçimlerde tepki oyu olarak isminin bulunduğu yere şube delegasyonumuz tarafından "Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası" yazılmak suretiyle demokratik tepkimizi ortaya koymuş bulunmaktayız" dedi.

'HİÇ KİMSE DEMOKRASİNİN ÜSTÜNDE DEĞİLDİR'
Demokrasilerde çoğunluğun iradesine 'saygı' duymak ve 'tahammül' göstermek ilkesini çiğneyerek kendini her gücün üstünde görenler ile dün mücadele verdik bugün de vermeye devam edeceklerini belirten Mehmet Şaka, "Bu vesile ile yine belirtmek isteriz ki hiç kimse demokrasinin tezahürü ile oluşan bir yapının üstünde bir güce sahip değildir.
Temsil ettiğimiz 1403 üyemiz adına; kendisini bu demokratik gücün üstünde görenler, her iki kurulda da olduğu gibi tarafınızca yine 'yok' hükmünde sayılıp hak ettikleri değerde muamele göreceklerdir" diye konuştu. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ziraat Mühendisleri Odası'ndan Adaylık Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement