Ziraat Odası Üyelerine Kredi İmkanı - Son Dakika
Yerel

Ziraat Odası Üyelerine Kredi İmkanı

Ziraat Odası Üyelerine Kredi İmkanı

Yapı Kredi, ziraat odaları ile yaptığı işbirliklerine bir yenisini daha ekledi.

17.07.2014 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapı Kredi, ziraat odaları ile yaptığı işbirliklerine bir yenisini daha ekledi. Nazilli Ziraat Odası ile Yapı Kredi arasında imzalanan protokol çerçevesinde oda üyeleri artık Yapı Kredi Tarım Bankacılığı'nın sunduğu avantajlardan yararlanabilecek.

Yapı Kredi, Tarım Bankacılığı müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Nazilli Ziraat Odası ile işbirliği protokolü imzalayarak, oda üyelerine daha avantajlı tarım kredisi fırsatları sunmaya başladı. Oda merkezinde gerçekleşen imza törenine, Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Nazilli Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Durmaz, Hakkı Özer, Yüksel Avcı, Bekir Elvanlı ve Ahmet Koç'un yanı sıra Yapı Kredi Perakende Bankacılık Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru, Yapı Kredi Nazilli Şube Müdürü İsmet Sağır Kahramanlar katıldı.

"TÜRKİYE'NİN BÜYÜYEN EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNACAĞIZ'

Nazilli Ziraat Odası üyelerinin Yapı Kredi Tarım Bankacılığının tüm yeni ürün ve hizmetlerinden yararlanmasını amaçlayan protokolün imza töreninde konuşan Yapı Kredi Perakende Bankacılık Saha Müdürü Gürhan Özüdoğru, "Yapı Kredi olarak Türkiye genelinde sahip olduğumuz geniş şube ağımız ile il ve ilçelerde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Şubelerimizin bulunduğu lokasyonlarda ziraat odaları ve üretici birliklerle anlaşmalar yaparak, Türkiye'nin büyüyen ekonomisine ve çiftçilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunmak her zaman önceliklerimiz arasında yer alıyor. Yapı Kredi olarak, ülkemizin geleceği için stratejik önemi olduğunu düşündüğümüz tarım ve hayvancılık sektörünü desteklemeye, daha verimli işletmeler oluşturmaya, çiftçi ve üreticimize her türlü finansman olanaklarımızla, danışmanlık hizmetlerimizle yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

"AVANTAJLI FİNANSMAN SEÇENEKLERİ SUNACAĞIZ"

Yapı Kredi Nazilli Şube Müdürü İsmet Sağır Kahramanlar ise şu değerlendirmelerde bulundu: "Yapı Kredi olarak, tarım ve hayvancılık sektörüne desteğimiz devam ediyor. Son yıllarda yaşanan kapasite ve üretim artışına paralel olarak bu alanlarda yenilikçi çalışmalar oluşturduk. Yaygın şube ağımızın bulunduğu Ege Bölgesi'ndeki uzman çalışanlarımız, hem bu segmentteki bilgi ve hizmet kalitesini artırmayı sürdürecek, hem de müşterilerimize hayvancılık ve tarım finansmanı konusunda danışmanlık vererek avantajlı finansman seçenekleri sunacak. Ege Bölgesi'nin tarımsal üretim açısından en zengin yörelerinden biri olan Nazilli için hazırladığımız kredi protokolü sayesinde Nazillili ziraatçılarımızın ihtiyaçlarına yönelik ayrıcalıklı finansman fırsatları sunmaktan büyük mutluluk duyacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Odası Üyelerine Kredi İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement