Ziraat Odasından İncirliova Belediyespor'a Pirim Desteği - Son Dakika
Yerel

Ziraat Odasından İncirliova Belediyespor'a Pirim Desteği

Ziraat Odasından İncirliova Belediyespor\'a Pirim Desteği

Bölgesel Amatör Ligi 8’inci Grup’ta mücadele eden İncirliova Belediyespor’a İncirliova Ziraat Odası Başkanlığı’ndan pirim sözü geldi.

06.04.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Ligi 8'inci Grup'ta mücadele eden İncirliova Belediyespor'a İncirliova Ziraat Odası Başkanlığı'ndan pirim sözü geldi.

İncirliova Belediyespor antrenmanını izleyen ve daha sonra futbolcularla tek tek ilgilenip baklava ikramında bulunan Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı, ligde kalmaları durumunda futbolculara 5 bin TL pirim sözü verdi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta mücadele eden İncirliova Belediyespor ile Bozdoğan Belediyespor ligde kalmak için tüm umutlarını son haftaya taşıdı. 26 puanla Bozdoğan Belediyespor'un iki puan önünde bulunan İncirliova Belediyespor rakibine oranla ikili averaj avantajı da bulunuyor.

Şubat Ayı'nda yapılan Ziraat Odası Başkanlık seçimlerinde ipi göğüsleyerek İncirliova Ziraat Odası Başkanı olan Ali Kaykı; "Bizler oluşturduğumuz yeni yönetimle ilçemizde yapılacak her türlü faaliyetin içinde olmak, halkımızla iç içe bütünleşmek istiyoruz. Bu kapsamda Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden İncirliova Belediyespor'un ligde kalması için elimizden geleni yapmaya çalıştık. İnanıyorum ki hafta sonu yapılacak olan Narlıdere Belediyespor müsabakasında iyi bir sonuç elde ederek ligde kalacaktır" şeklinde konuştu.

"FUTBOLCULARIMIZA GÜVENİYORUZ"

Yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden İncirliova Belediyespor Teknik Sorumlusu Ali Hakan Mert ile Fuat Sivri Kaya ise Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı ve Yönetimine yaptıkları jestten dolayı teşekkür ederek "Zorlu bir süreç sonrasında önemli puanlar topladık. Herkes İncirliova Belediyespor'un küme düşeceğini beklerken canla başla mücadele vererek önemli bir avantajı da elde etti. Bizler futbolcularımıza güveniyoruz ve inanıyoruz ki hafta sonu İzmir'den gülen taraf olarak geleceğiz" şeklinde konuştular. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Odasından İncirliova Belediyespor'a Pirim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement