Ağrı'da Zırhlı Aracın Kaza Yaptığı An Kameralara Yansıdı - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Zırhlı Aracın Kaza Yaptığı An Kameralara Yansıdı

Ağrı\'da Zırhlı Aracın Kaza Yaptığı An Kameralara Yansıdı

Özel harekat polislerinin içinde bulunduğu zırhlı aracın kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

05.02.2014 09:36  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da özel harekat polislerinin içinde bulunduğu zırhlı aracın kaza yaptığı an, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Ağrı-Doğubayazıt çevre yolundan Doğubayazıt yönüne giden ve içerisinde özel harekat polis ekibinin bulunduğu 04 A 0059 plakalı zırhlı araç, dün öğle saatlerinde Kumlugeçit köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle şarampole devrilmişti. Özel harekat polis memuru Gökhan Kirazlı'nın (22) şehit, polis memurları Hüseyin Kamış, Tarık Genç, Ünal Kayhan, Mustafa Yıldızhan ve Gürkan Solhan'ın da yaralandığı kaza, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

KÖPEKLERE ÇARPMAMAK İÇİN MANEVRA YAPTI

Görüntülerde, Doğubayazıt ilçesi yönüne giden zırhlı aracın tali yoldan bir anda ana yola çıkan çok sayıda köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı sırada takla atarak şarampole devrildiği görülüyor. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların koşuşturması ve olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekiplerinin gelişi de görüntülerde yer alıyor.

OLAY

Ağrı-Doğubayazıt çevre yolundan Doğubayazıt yönüne giden ve içerisinde özel harekat polis ekibinin bulunduğu 04 A 0059 plakalı zırhlı araç, Kumlugeçit köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle şarampole devrilmişti. Kazada yaralanan 6 özel harekat polisinden Gökhan Kirazlı (22), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Ağır yaralanan Ünal Kayhan (28) ise askeri helikopterle gönderildiği Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Zırhlı Aracın Kaza Yaptığı An Kameralara Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • polcan: allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunnn. 47 3 Yanıtla
  • bursa: Şehit polis izmir ödemişliymiş...Allahtan rahmet dilierim..yakınlarına sabır :( 37 3 Yanıtla
  • TarıkG: Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Bu ülkenin iti köpeği bitmezz. 14 2 Yanıtla UYANIK SPOR TARIKG: DOĞRUYU SÖYLEMİŞSİN DEĞİLMİ U LEN. TIPKI BENİM ÖDEDİĞİM VERGİMİ ALIPTA SÖZDE VATAN DEYİPTE AYAKKABI KUTULARINDA SAKLAYANLAR EVİNDE PARA SAYMA MAKİNALARINI BULUNDURANLAR TRİLYONLUK KOL GİBİ SAAT AH PARDON KOL SAATİ TAKANLAR GİBİ MDEĞİLİMİ LEN 0 0 TARIKG: senin düşünlerin belli BDP li dallama 0 0

Advertisement