'Ziyaretçi Merkezi Projesi" - Son Dakika
Güncel

'Ziyaretçi Merkezi Projesi"

Demirköy Doğayı ve Kültürel Değerleri Koruma Derneği (DEKAT) tarafından hazırlanan "Ziyaretçi Merkezi Projesi" çalışmaları sürüyor.

21.01.2016 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demirköy Doğayı ve Kültürel Değerleri Koruma Derneği (DEKAT) tarafından hazırlanan "Ziyaretçi Merkezi Projesi" çalışmaları sürüyor.

Proje kapsamında Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi ile Demirköy Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde Hamdibey köyünde kadınlara yönelik kişisel gelişim semineri düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen seminere yaklaşık 30 kadın katıldı.

DEKAT Derneği Başkanı Sırrı Tayan, seminerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Trakya Kalkınma Ajansı'nın Sosyo-Ekonomik programı kapsamında desteklenen proje ile Sislioba ve Hamdibey köyünde ziyaretçi merkezi kurulacağını belirtti.

Ziyaretçi merkezlerinde yöresel yemek ve yöresel ürünlerin tanıtımının yapılacağını hatırlatan Tayan, merkezlerde görev yapacak kadınlara kişisel eğitim semineri verildiğini kaydetti.

Seminerin proje için faydalı olacağına inandıklarını ifade eden Tayan, seminerde insan kaynakları yönetimi, etkili sunum, pazarlama, empati teknikleri, diksiyon ve etkili konuşma, stres ve zaman yönetimi, yiyecek ve içecek sunumu, etkili iletişim ve beden dili ve konuk iletişimi hakkında bilgiler verildiğini bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Ziyaretçi Merkezi Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement