Zolan, Çivril'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Zolan, Çivril'de İncelemelerde Bulundu

Zolan, Çivril\'de İncelemelerde Bulundu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'de incelemelerde bulundu.

09.06.2014 21:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril'de incelemelerde bulundu

Beraberindeki heyet ile Çivril Belediyesi'ni ziyaret eden Zolan'ı, Belediye Başkanı Gürcan Güven karşıladı.

Belediye ziyaretinin ardından ilçe kütüphanesinde düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya gelen Zolan, muhtarların sorunlarını dinledi.

Zolan, 5 yıllık görev sürecinde birlikte çalışacaklarını vurgulayarak, "Muhtarlarla bir araya gelip görüşmeyi çok önemsiyoruz. Eğer bir muhtarımız bizi ziyarete geldiyse mevcut toplantım veya görüşmem biter bitmez herkesten önce muhtarımızla görüşeceğim. Muhtarlarımız her zaman önceliklidir. Randevusu olsun veya olmasın, ilk görüşmemiz muhtarlarla olur. Bizim göremediğimiz yerleri muhtarlar görür. Bizlerin basit olarak nitelendirdiğimiz bazı durumlar sizler için önem arz edebilir. Bu sebepten dolayı en çok 6 ayda bir böyle toplantılar düzenleyeceğiz" dedi.

Çivril Merkez İtfaiye Amirliği ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (DESKİ) Çivril birimini ziyaret eden Zolan, buradaki personelle tanıştı.

Çivril pazaryerini de gezen Zolan, AK Parti Çivril İlçe Başkanlığı ile Çivrilli hayırsever Kadir Kameroğlu'nu ziyaret etti. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zolan, Çivril'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement