Zomato Foodieleri Sahrap Soysal'ın İftar Sofrasında Buluştu! - Son Dakika
Güncel

Zomato Foodieleri Sahrap Soysal'ın İftar Sofrasında Buluştu!

Zomato Foodieleri Sahrap Soysal\'ın İftar Sofrasında Buluştu!

Zomato'nun, yazdıkları yorumlarla en aktif olan Foodieleri, Sahrap Soysal'ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde buluştular.

03.07.2015 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kişilere belirledikleri harita üzerinde ve seçtikleri bütçe aralığında yeme-içme mekanlarını listeleyen Zomato, şehrin yeme içme tutkunları olan Foodieler ile Ramazan'da da iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor. Mutfakların sevilen yüzü Sahrap Soysal'ın ev sahipliğinde iftar yemeğinde bir araya gelen Zomato Foodieleri, yine lezzet dolu bir akşam geçirdiler.

Zomato Foodielerinden oluşan yaklaşık 10 kişilik grubun katıldığı iftar yemeği Sahrap Soysal'ın Asmalımescit'te yeni açılan restoranı Sahrap'ta gerçekleşti. Ünlü yemek yazarı ve mutfak şefi Sahrap Soysal'ın Zomato Foodieleri için özel olarak hazırladığı iftar sofrasında Türk mutfağının benzersiz sunumları masayı donattı.

Yemek esnasında mutfak tecrübelerini Foodielerle paylaşan Soysal, yemek kültürü konusunu da vurgulayarak, hikayeli yemeklerin çok daha etkileyici olduğunu dile getirdi. Kitaplarında ve TV programlarında da yemeği besleyen şeyin hikaye ve o mutfağın kültürü olduğunu söyleyen Soysal, "Aslında ODTÜ Kimya Mühendisliği mezunuyum ama yemek yapmak da çok ciddi bir kimya, bu yüzden iyi ki bu mesleği seçtim" dedi.

Aralarında sosyal medya fenomenlerinin de bulunduğu Foodieler'den tam not alan iftar yemeği esnasında katılımcılar #ZomatoEtkinlik hashtagiyle Instagram'da paylaşım yaptılar

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zomato Foodieleri Sahrap Soysal'ın İftar Sofrasında Buluştu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement