Ağacın Araçların Üzerine Devrilmesi Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Ağacın Araçların Üzerine Devrilmesi Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Ağacın Araçların Üzerine Devrilmesi Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Zonguldak'ta, 13 Ocak 2015'te yol kenarındaki büyük meşe ağacının park halindeki taksi ile otomobilin üzerine devrilmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

25.10.2016 14:54  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13 Ocak 2015 tarihinde meydana gelen olayda, Yayla Mahallesi'nde Türk Eğitim Derneği Koleji önün yol kenarında bulunan 10 metre boyundaki meşe ağacı devrildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Ağaç, yolun sol tarafında duran Bülent Partalcı yönetimindeki 67 T 0176 plakalı taksi ile sağ tarafında duran Gizem Soydaş Şen'e ait 06 AN 0750 plakalı otomobilin üzerine düştü. Ağacın devrilmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

BİR KAÇ SANİYE İLE KURTULDULAR

Görüntüde, ağacın gövdesinin taksinin ön tarafına düşmesi nedeniyle taksideki sürücü ve 3 anaokulu öğrencisinin yara almadan kurtuldukları görüldü. Yoldan kucağındaki çocuğuyla geçen baba ve bir öğrenci ile diğer otomobilden çocuğuyla inen annenin ise bir kaç saniye ile ağacın altında kalmaktan kurtuldukları görüntüye yansıdı.

ÇEVREDE PANİK YAŞANDI

Otomobilin hemen yanında duran bir kişinin de durumu fark edip kaçarak ağacın altında kalmaktan kurtulduğu görüldü. Ağacın devrilmesi sırasında çevrede yaşanan panik de görüntüye yansıdı.

Ağacın Araçların Üzerine Devrilmesi Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ağacın Araçların Üzerine Devrilmesi Güvenlik Kamerasına Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement