Zonguldak Avm Hastası Pınar İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Avm Hastası Pınar İçin Yardım Kampanyası

Zonguldak Avm Hastası Pınar İçin Yardım Kampanyası

Avm hastası Pınar için yardım kampanyası Zonguldak Valiliği, 'Arteriovenöz Malformasyon' (AVM) teşhisi konulan 32 yaşındaki Pınar Yılmaz'ın ameliyat masraflarının karşılanması amacıyla yardım kampanyası başlattı.

06.08.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avm hastası Pınar için yardım kampanyası

Zonguldak Valiliği, 'Arteriovenöz Malformasyon' (AVM) teşhisi konulan 32 yaşındaki Pınar Yılmaz'ın ameliyat masraflarının karşılanması amacıyla yardım kampanyası başlattı. Zonguldak Emekçi Kadınlar Derneği üyeleri de Pınar için kermes düzenledi.

Geçen Mayıs ayında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 'Arteriovenöz Malformasyon' tanısı konulan Pınar Yılmaz, İstanbul'da özel bir hastanede yapılacak ameliyatı için 18 bin lira istenmesi üzerine Zonguldak Valiliği'ne başvurdu. Valilik, yapılan incelemeden sonra Pınar Yılmaz için bugün yardım kampanyası başlatıldı. Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde kontrol altında tutulan Pınar Yılmaz, yardım kampanyasının başlatıldığını, çok mutlu olduğunu söyledi.

PINAR İÇİN KERMES

Pınar Yılmaz'ın ameliyat masraflarının toplanmasına katkı sağlamak isteyen Zonguldak Emekçi Kadınlar Derneği üyeleri de kermes düzenledi. Bir kafeteryada yapılan kermeste kadınların kendi yaptıkları çeşitli yiyecek ve hediyelik eşya ürünleri satışa sunuldu. Dernek Başkan Yardımcısı Nazire Usta, amaçlarının Pınar Yılmaz'ın tedavi ve ameliyat masraflarına katkı sağlamak olduğunu belirtti. Usta, şöyle dedi:

"Emekçi Kadınlar Derneği ve Zonguldaklı kadınlar olarak yola çıktık. Burada bir kermes düzenledik. Umut ediyorum bugün bu hedefimize ulaşıp Pınar'ımızın tedavi masraflarını karşılamış olur ve sağlığına kavuştururuz. Tüm arzu ve isteğimiz onu yavrusundan ayırmamak. Pınar'lar ölmesin, Pınar'lar yaşasın istiyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Avm Hastası Pınar İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement