Zonguldak'ta Baba Yadigarı Otomobili Yandı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Baba Yadigarı Otomobili Yandı

Zonguldak\'ta Baba Yadigarı Otomobili Yandı

Zonguldak'ta, 60 yaşındaki İlhan Güngör'ün evinin önüne park edeceği sırada motor bölümü alev alan 1977 model otomobili yanarak kullanılmaz hale geldi.

12.08.2015 17:39  Güncelleme: 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Baba yadigarı otomobili yandı

Zonguldak'ta, 60 yaşındaki İlhan Güngör'ün evinin önüne park edeceği sırada motor bölümü alev alan 1977 model otomobili yanarak kullanılmaz hale geldi. Sürücü Güngör, "Araba baba yadigarıydı, ona üzüldük" dedi.

İlhan Güngör, saat 15.00 sıralarında 67 DT 461 plakalı otomobili ile Bahçelievler Mahaellesi Gelincik Sokak'taki evinin önüne geldi. Güngör, eşi indikten sonra park etmek için yeniden hareket ettiği sırada otomobilin motor bölümü alev aldı. Güngör, komşusunun getirdiği yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etti. Ancak yangın aracın diğer bölümlerine de sıçradı. Bu sırada gelen itfaiye ekibi yangını söndürdü. Ancak otomobilin motor ve iç kısmı tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Eşini indirdikten sonra aracı park etmek isterken yangının çıktığını belirten İlhan Güngör, şöyle konuştu:

"Birdenbire tutuştu. Kontağı kapatıp indim. Kaputu açmaya çalıştım, alevden dolayı açamadım. Bir arkadaşım yangın söndürücü getirdi sıktık ama yetmedi. Sonrasında alev fazlalaşınca yangın büyüdü. Araba baba yadigarı olduğu için biz ona üzüldük. Araç babamdan kalma. 1977 model. 1979 yılından bu yana kullanıyorum."

Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Baba Yadigarı Otomobili Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement