Zonguldak Belediye Başkanı Gençlere Örnek Olmak İçin Futbola Geri Döndü - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Belediye Başkanı Gençlere Örnek Olmak İçin Futbola Geri Döndü

Zonguldak Belediye Başkanı Gençlere Örnek Olmak İçin Futbola Geri Döndü

Belediye başkanı gençlere örnek olmak için futbola geri döndü ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi'ne bağlı Gelik Beldesi Belediye Başkanı Ak Parti'li Burhan Sezgin, 15 yıl önce bıraktığı amatör futbola gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spor yapmaya teşvik etmek amacıyla yeniden başladı.

03.05.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye başkanı gençlere örnek olmak için futbola geri döndü

ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi'ne bağlı Gelik Beldesi Belediye Başkanı Ak Parti'li Burhan Sezgin, 15 yıl önce bıraktığı amatör futbola gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spor yapmaya teşvik etmek amacıyla yeniden başladı. 2'nci Amatör Küme Kilimli Grubu'nda mücadele eden Ayiçispor'da forma giyen Sezgin, oynadığı maçlarda kavga ve kötü tezahürat olmadığını, gençlere örnek olmaya çalıştığını söyledi.

30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerde Ak Parti'den Gelik Belediye Başkanı seçilen 46 yaşındaki Burhan Sezgin, 16 yaşında Gelikspor'da futbola başladı. Sezgin, 14 yıl oynadıktan sonra 1999'da futbolu bıraktı. Kulüpte uzun süre yöneticilik yaparak spordan kopmayan Sezgin, belediye başkanı seçildikten sonra ise doğup büyüdüğü mahallenin takımı olan Ayiçispor'da 15 yıl aradan sonra geçen sezon futbola yeniden başladı. 2 çocuk babası Sezgin, Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda oynanan Ayiçispor-202 Gençlik Spor maçında forma giydi. Ayiçispor, karşılaşmayı 5-2 kazanırken Belediye Başkan Sezgin, 85'inci dakikada takımının son golünü kaydetti. Şu ana kadar oynanan 6 maçın 5'inde forma giyen Sezgin, ilk golünü atmanın sevincini yaşadı. Sahanın en yaşlısı olarak ter döken Sezgin, oynadığı başırılı futbolunun yanı sıra centilmenliğiyle de dikkat çekti. Antrenörlüğünü Ayiçi Mahallesi Muhtarı Kazım Yarımbaş'ın yaptığı Ayiçispor, bu galibiyetle lider Subatanspor'un 1 puan gerisinden ikinci sıradaki yerini koruyarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

"GENÇLER SPORDAN UZAKLAŞIYOR"

Başkan Burhan Sezgin, mesai saatlerinin dışında takımla birlikte idmanlara çıktığını söyledi. Gençlerin son dönemlerde spordan uzaklaştığını ve vakitlerini sosyal faaliyetten uzak bir şekilde geçirdiklerini, bunun da gelişimlerini olumsuz yönde etkilediğini düşündüğünü anlatan Sezgin, şöyle konuştu:

"Gençlerimiz son dönemlerde spordan uzaklaştılar. Bilgisayar, internet gibi sanal alemlere yöneldiler. Biz bütün gençlerimizin spor yapmasını, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını istiyoruz. Bizim aynı zamanda tekvando takımımız var. Onlarda çok başarılılar. Sadece futbol değil birçok branşta gençleri spora çekmeye çalışıyoruz. Gençlerimize destek olmak amacıyla takımın yanında olmak, birlikte olmak amacıyla futbol oynuyorum. Hem sporu spor gibi yapmış oluyoruz hem de gençlerimize güzel örnek olduğumu düşünüyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Belediye Başkanı Gençlere Örnek Olmak İçin Futbola Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement