Bomba İhbarı Yapılan Kolilerden Kozmetik Ürün Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bomba İhbarı Yapılan Kolilerden Kozmetik Ürün Çıktı

Bomba İhbarı Yapılan Kolilerden Kozmetik Ürün Çıktı

Bomba ihbarı yapılan kolilerden kozmetik ürün çıktı Mardin'in Nusaybin İlçesi'nden Zonguldak'ta kozmetik ürün satan bir işyerine ulaştırılmak üzere kargo ile gönderilen 3 koli için bomba ihbarı yapıldı.

31.07.2015 17:15  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nden Zonguldak'ta kozmetik ürün satan bir işyerine ulaştırılmak üzere kargo ile gönderilen 3 koli için bomba ihbarı yapıldı. Kargo firmasında polisin incelediği kolilerde kozmetik ürün çıktı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne kimliği belirsiz bir kişi tarafından yapılan ihbarda, Nusaybin'den kargo ile gönderilen kolilerde bomba olduğu iddia edildi. Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine Aziziye Caddesi'ndeki söz konusu kargo firmasına giderek önlem aldı. Firma görevlileri dışarıya çıkarıldı ve çevrede güvenlik önlemi alındı. Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı, kent merkezinde kozmetik ürünler satan bir işyerine gönderilen kolileri inceledi. Kolilerde kozmetik ürün olduğu belirlendi. Cumhuriyet Savcısı'nın da incelemesinden sonra el konulan koliler, detaylı incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bomba İhbarı Yapılan Kolilerden Kozmetik Ürün Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement