Zonguldak - Çaldığı Minibüsle Savcının Otomobiline Çarpınca Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak - Çaldığı Minibüsle Savcının Otomobiline Çarpınca Yakalandı

Zonguldak - Çaldığı Minibüsle Savcının Otomobiline Çarpınca Yakalandı

Çaldığı minibüsle savcının otomobiline çarpınca yakalandı Kaza anı güvenlik kamerasında ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, park halindeki minibüsü çalarak polisten kaçan Murat Ö., cumhuriyet savcısına ait park halindeki otomobile çarpınca yakalandı.

07.11.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaldığı minibüsle savcının otomobiline çarpınca yakalandı

Kaza anı güvenlik kamerasında

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, park halindeki minibüsü çalarak polisten kaçan Murat Ö., cumhuriyet savcısına ait park halindeki otomobile çarpınca yakalandı. 1.31 promil alkol saptanan Murat Ö.'nün sürücü belgesinin de olmadığı ortaya çıktı.

Murat Ö., gece saatlerinde Göztepe Mahallesi'nde Aziz Başkan'a ait park halindeki 67 S 8061 plakalı öğrenci servisi olarak kullanılan minibüsü çaldı. Murat Ö., Devrek Yolu Caddesi'nde devriye gezen polis ekibinin üzerine minibüsü sürerek kaçmaya başladı. Polisin peşinden gittiği Murat Ö., İbrahim Efe Caddesi'nde savcı E.E.'ye ait park halindeki 20 E 3300 plakalı otomobile minibüsle çarptı. Murat Ö., çarpmanın etkisiyle sağ ön lastiği patlayan minibüsle bir süre daha kaçtı. Daha sonra minibüsü yolda bırakan Murat Ö., arkadan gelen polisler tarafından yakalandı. Karakola götürülen Murat Ö.'nün 1.31 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin bulunmadığı belirlendi.

Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada hasar oluşan otomobil çekici ile servise götürüldü. Minibüs de yapılan incelemeden sonra sahibi Aziz Başkan'a teslim edildi. Aziz Başkan, minibüste 10 bin liralık hasar oluştuğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak - Çaldığı Minibüsle Savcının Otomobiline Çarpınca Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement