Zonguldak Dalgalara Kapılarak Kaybolan 14 Yaşındaki Serhat Bulunamadı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Dalgalara Kapılarak Kaybolan 14 Yaşındaki Serhat Bulunamadı

Zonguldak Dalgalara Kapılarak Kaybolan 14 Yaşındaki Serhat Bulunamadı

Dalgalara kapılarak kaybolan 14 yaşındaki Serhat bulunamadıZonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, dün akşam saatlerinde serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 14 yaşındaki Serhat Uludağ, bugün yapılan arama çalışmalarında bulunamadı.

24.08.2016 22:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalgalara kapılarak kaybolan 14 yaşındaki Serhat bulunamadı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, dün akşam saatlerinde serinlemek için girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 14 yaşındaki Serhat Uludağ, bugün yapılan arama çalışmalarında bulunamadı. Aynı plajda bugün iki kadın boğulma tehlikesi geçirdi.

Alaplı-Ereğli ilçesi arasındaki Plajlar Mevkii'nde annesi Ayşe, babası Bahattin ve ağabeyi İlker ile birlikte denize giren Serhat Uludağ, bir süre sonra dalgalara kapılarak gözden kayboldu. Ereğli Belediyesi 'ne ait cankurtaranlar ve vatandaşlar tarafından denizde arama çalışmalarına başladı. Bu sırada kurtarma çalışmasına katılan Şevket Yalçın'da dalgarara kapıldı. Yalçın, boğularak hayatını kaybetti. Kayıp Serhat Uludağ'ı, arama çalışmalarına sabah saatlerinden itibaren başlandı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Amasra Grup Komutanlığı'na bağlı ekiplerinde destek verdiği çalışmaları Kaymakam Nazım Madenoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve Uludağ'ın yakınları da izledi. Yapılan aramalarda bir sonuç alınamadı.

AYNI YERDE İKİ KADIN BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Aynı plajda denize giren 22 yaşındaki Arzu Acar ile akrabası 29 yaşındaki Zekiye Örnek boğulma tehlikesi geçirdi. Cankurtaranlar tarafından denizden çıkarılan Acar ile Örnek, Ereğli Devlet Hastanesi 'nde tedavi altına alındı. Örnek'in sağlık durumunun iyi olduğu, Acar'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Boğulma vakaları üzerine plajda denize girmek yasaklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Dalgalara Kapılarak Kaybolan 14 Yaşındaki Serhat Bulunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement