Zonguldak Fetö Soruşturmasında Belediye Başkanı ve 11 Kişi Adliyede - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Fetö Soruşturmasında Belediye Başkanı ve 11 Kişi Adliyede

Zonguldak Fetö Soruşturmasında Belediye Başkanı ve 11 Kişi Adliyede

Zonguldak'ta, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yeniden gözaltına alınan Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ve 11 kişi adliyeye sevk edildi.

07.09.2016 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yeniden gözaltına alınan Karaman Belde Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı ve 11 kişi adliyeye sevk edildi.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada geçen 16 Ağustos'ta gözaltına alınan Karaman Beldesi bağımsız Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, 26 Ağustos'da çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine hakkında yeniden yakalama kararı çıkartılan bağımsız belediye başkanı Kalaycı, dün jandarma tarafından yeniden gözaltına alındı. Kalaycı ile birlikte daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 1 kişi daha gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı'da işlemleri tamamlanan Başkan Kalaycı ve diğer kişi, adliyeye sevk edildi.

Soruşturma kapsamında Çaycuma'da polis tarafından gözaltına alınan 10 kişinin Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri de tamamlandı. Aralarında polis, imam, müezzin ve esnafın bulunduğu şüpheliler, hastanedeki sağlık kontrolleri ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin evlerindeki aramalarda ele geçirilen delil niteliğindeki belgeler de savcılığa teslim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Fetö Soruşturmasında Belediye Başkanı ve 11 Kişi Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement