Zonguldak Genç Müsiad'ın Kurulum Çalışmaları Yoğunlaştı - Son Dakika
Yerel

Zonguldak Genç Müsiad'ın Kurulum Çalışmaları Yoğunlaştı

Zonguldak Genç Müsiad\'ın Kurulum Çalışmaları Yoğunlaştı

MÜSİAD Zonguldak Şubesi bünyesinde Genç MÜSİAD Kurulu oluşturma çalışmaları son aşamaya geldi.

15.10.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Zonguldak Şubesi bünyesinde Genç MÜSİAD Kurulu oluşturma çalışmaları son aşamaya geldi.

Her hafta Salı günü saat 18.00'de 12 Katlı İş Merkezindeki MÜSİAD Zonguldak Şubesinde İşadamı Muhterem Sayılı öncülüğünde toplantılar yapan Genç MÜSİAD Zonguldak Kurulu, önümüzdeki günlerde resmi olarak kuruluşu gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Dünya'da birçok noktada faaliyet gösteren, gençlerin gelecek nesillerde erdemli ve nitelikli yöneticiler ve işadamları olmalarını arzulayan; Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği, Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Zonguldak'ta kurulum çalışmalarını sürdürüyor.

MÜSİAD Zonguldak olarak her geçen gün büyüdüklerini belirten MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, "MÜSİAD Zonguldak Şubesi olarak gençlerimize özel ilgi gösteriyoruz. Onların ülkemiz ve Zonguldak'ın gelişmesinde söz sahibi olacağını düşünüyor ve bu yönde gelişmelerini sağlama yönünde adımlar atıyoruz. Ülkemizin ve Zonguldak'ın gelişimine katkı verebilecek tüm değerleri aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Genç MÜSİAD çalışmaları hakkında bilgiler veren işadamı Muhterem Sayılı, "Her hafta Salı günü MÜSİAD Zonguldak Şubemizde bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Toplantılarımıza çeşitli alanlarda faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin farklı birimlerinde öğrenim gören öğrenciler katıldı.

Samimi bir havada ve verimli geçen toplantıda konuşan Muhterem Sayılı, "Amacımız en kısa sürede Genç MÜSİAD'ı oluşturup misyonumuza uygun faaliyetler yapmaktır. Bir sonraki bilgilendirme ve istişare toplantısı 21 Ekim Salı günü saat 18.00'de MÜSİAD Zonguldak Şubemizde gerçekleştirileceğiz. Toplantımıza tüm genç arkadaşlarımız davetlidir" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak Genç Müsiad'ın Kurulum Çalışmaları Yoğunlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement