Zonguldak Kömürspor, Galibiyet İçin Kurban Kesti - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Kömürspor, Galibiyet İçin Kurban Kesti

Zonguldak Kömürspor, Galibiyet İçin Kurban Kesti

Zonguldak Kömürspor taraftarları, 4 maçtır süren galibiyet hasretinin sona ermesi için kulüp binası önünde futbolcular ve teknik heyetle birlikte kurban kesti.

11.11.2015 18:35  Güncelleme: 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3'üncü Lig takımı Zonguldak Kömürspor taraftarları, 4 maçtır süren galibiyet hasretinin sona ermesi için kulüp binası önünde futbolcular ve teknik heyetle birlikte kurban kesti. Taraftar grubu lideri Zeki Beybeyoğlu, futbolcuların üzerinde nazar olduğunu düşündüklerini söyleyerek, "Akan kanla nazarı kıracağımıza inanıyoruz" dedi.

Zonguldak Kömürspor, 18 Ekim'de Altay'ı sahasında 4-2 yenmesinin ardından oynadığı 4 lig maçında 3 yenilgi ve 1 beraberlikle 1 puan alabildi. Lige iyi başlayan Zonguldak Kömürspor, aldığı yenilgiler sonrası zirvenin 5 puan gerisinde kaldı. Takımlarını deplasmanda dahi yalnız bırakmayan ve birçok süper lig takımından daha fazla tribünleri dolduran Zonguldak Kömürspor'un taraftar grubu 'Ultraelmas', hafta sonu Kozan Belediyespor ile oynanacak karşılaşma öncesi kötü gidişe 'dur' demek ve galibiyet hasretine son vermek için kurban kesti. Taraftarlar, aralarında para toplayarak aldıkları kurbanlık koyunu, kulüp binası önünde antrenmandan dönen futbolcular ile Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve teknik direktör Cahit Terzi'nin de katılımıyla kesti.

İMAM GALİBİYET DUASI ETTİ

Fanatik Zonguldak Kömürspor taraftarı imam Ramazan Uçar, takımın galibiyet elde etmesi için dua etti. Uçar duasında, "Takımımıza galibiyetler nasip eyle. Onları her türlü kazalardan, sakatlıklardan muhafaza eyle. Üzerlerindeki sıkıntıyı, stresi bertaraf eyle rabbim. Futbolcu kardeşlerimizi desteklemek amacıyla, Türkiye'nin her bir tarafında oluk oluk akan taraftarlarımızı da her türlü kazadan, beladan, afetten muhafaza eyle yarabbi. Kozan maçıyla birlikte bize galibiyetler nasip eyle" dedi.

'TAKIMIN ÜZERİNDE BİR NAZAR VAR'

Başkan Caner, "Taraftarlarımız para toplayıp kurbanlık almış. Biz de futbolcu kardeşlerimizle birlikte hem kesimini, hem duamızı yaptık. İnşallah niyetlerimizi Allah kabul eder" dedi. Teknik direktör Cahit Terzi de "İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle bu kötü gidişe bu hafta son vereceğiz. Bu kurban için de teşekkür ediyoruz. Kan akıttılar. Takım üzerinde bir nazar var. İnşallah bu nazarı kaldıracaklar. Bu hafta inşallah maçı alıp ilk yarının son 4 maçını da en güzel şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Ultraelmas taraftar gurubu lideri Zeki Beybeyoğlu ise takımın hırslı ve güzel oynamasına rağmen puan kaybettiğini, futbolcuların üzerinde nazar olduğunu düşündüklerini söyledi. Akan kanla nazarı kıracaklarına inandıklarını söyleyen Beybeyoğlu, "İnşallah bu şansızlığı kıracağız ve Kozan maçında başarılı olup 3 puanı alacağız" dedi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Kömürspor, Galibiyet İçin Kurban Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement