Zonguldak Saha Komiseri Nihat Ayaz Futbolcuyu Anahtarla Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Saha Komiseri Nihat Ayaz Futbolcuyu Anahtarla Kurtardı

Zonguldak Saha Komiseri Nihat Ayaz Futbolcuyu Anahtarla Kurtardı

Saha komiseri Nihat Ayaz futbolcuyu anahtarla kurtardı Saha komiseri Nihat Ayaz futbolcuyu anahtarla kurtardı Zonguldak'ta, U19 Ligi maçında çıkan kavgada başına darbe alan futbolcu 18 yaşındaki Burhan Koç'un dili boğazına kaçtı.

25.02.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saha komiseri Nihat Ayaz futbolcuyu anahtarla kurtardı

Saha komiseri Nihat Ayaz futbolcuyu anahtarla kurtardı

Zonguldak'ta, U19 Ligi maçında çıkan kavgada başına darbe alan futbolcu 18 yaşındaki Burhan Koç'un dili boğazına kaçtı. Saha komiseri Nihat Ayaz, futbolcunun kilitlenen çenesini anahtar yardımıyla açıp dilini çıkararak kurtardı.

Kozlu Stadı'nda, Kilimli Belediyespor ile Ereğli Belediyespor arasında oynanan U19 Futbol Ligi Play-Off yarı final maçında Ereğli Belediyespor, rakibini 2-1 yenerek finale yükseldi. Maç sonunda iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı. Kavgada başına darbe alan Ereğli Belediyespor'dan Burhan Koç, yere yığıldı. Futbolcuya ilk müdahaleyi, sahada sağlık ekibi olmadığı için saha komiseri Nihat Ayaz yaptı. Ayaz, çenesi kilitlenen futbolcunun ağzını cebinden çıkardığı kapı kilidi anahtarı ile açtı. Ayaz, futbolcunun boğazına kaçan dilini de çıkararak nefes almasını sağladı. Hastaneye kaldırılan Burhan Koç, tedavisinden sonra taburcu edildi.

Kozlu İlçesi Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü'nde taşeron firmada 12 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan 38 yaşındaki Nihat Ayaz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 7 yıl önce açtığı sağlık kursuna katılarak sertifika aldığını ve daha önce futbol sahalarında 3 yıl sağlık memurluğu yaptığını söyledi. 3 yıldır da saha komiseri olarak görev yapan Ayaz, şöyle konuştu Futbolcuyu yan çevirip çenesine baskı yapıp o anda metal bir şey bulamadığım için cebimden evimin anahtarını çıkardım. Çene kilitlendiği için elle açmak imkansız. Sonuçta bir hayat kurtarmak gerekiyordu. O anda dişlerinin arasına anahtarı sokup aralamaya çalıştım. Araladıktan sonra boğazına kaçan dilini çektik. Müdahale geç olsaydı arkadaşı kaybedebilirdik. Onu hayata döndürmenin gururunu yaşıyoruz. Aralık 2012'de de rakibiyle çarpışarak yere yığılan ve dili boğazına kaçan bir futbolcunun ağzını yemek kaşığı ile açıp dilini çıkarmıştım.

Burhan Koç ise, olay sırasında hiç bir şey hatırlamadığını belirterek, Olayla ilgili hiç bir şey hatırlamıyorum. Tek hatırladığım yere düştüğüm. Arkadaşlardan duyduğuma göre ağzımı açmak için elimi ve dudağımı yırtmışlar. Ağzıma anahtar ve demir çubuk sokmuşlar. Allah kimsenin başına vermesin dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Saha Komiseri Nihat Ayaz Futbolcuyu Anahtarla Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı
    17:38 Karabük'te yüksekten düşen 2 yaşındaki çocuk tedaviye alındı

    Karabük'te Yeşil Mahalle'de oynayan 2 yaşındaki Ömer Ali A, dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düştü. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan çocuk, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı
    17:33 Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.


Advertisement