Zonguldak - Şehit Polisin Yeğenine İmzalı Fenerbahçe Forması - Son Dakika
Güncel

Zonguldak - Şehit Polisin Yeğenine İmzalı Fenerbahçe Forması

Zonguldak - Şehit Polisin Yeğenine İmzalı Fenerbahçe Forması

Şehit polisin yeğenine imzalı Fenerbahçe forması Iğdır'da PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan 13 polisten Zonguldaklı 27 yaşındaki Yusuf Yelkenci'nin cenaze törenine Fenerbahçe tişörtü ile katılan yeğeni 3.5 yaşındaki Ahmet Furkan Ar'a, Fenerbahçe tarafından gönderilen futbolcuların imzaladığı forma, atkı ve şapka hediye edildi.

15.09.2015 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit polisin yeğenine imzalı Fenerbahçe forması

Iğdır'da PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan 13 polisten Zonguldaklı 27 yaşındaki Yusuf Yelkenci'nin cenaze törenine Fenerbahçe tişörtü ile katılan yeğeni 3.5 yaşındaki Ahmet Furkan Ar'a, Fenerbahçe tarafından gönderilen futbolcuların imzaladığı forma, atkı ve şapka hediye edildi.

Geçen 8 Eylül'de teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Yusuf Yelkenci'nin cenazesi, Zonguldak'ın Kozlu İlçesi'nde toprağa verildi. Aziziye Camii'ndeki cenaze törenine Fenerbahçe tişörtü ile gelen ve bir yakının kucağında olanlardan habersiz oyuncak arabası ile tabutun üzerinde oynayan şehidin ablası Emine Ar'ın oğlu Ahmet Furkan Ar'ın fotoğrafı yürek burktu.

Şehidin küçük yeğeninin fotoğrafını gören Fenerbahçe Spor Kulübü, futbolcuların imzaladığı forma, atkı, şapka, çorap gibi ürünlerden oluşan hediye paketini Ahmet Furkan'a teslim edilmesi için Zonguldak Emniyet Müdürlüğü'ne gönderdi. Emniyet Müdür Yardımcısı Gökay Topcu'ya kapıyı açan şehidin ablası Emine Ar, "Biz hediye istemiyoruz. Biz Yusuf'u istiyoruz" dedi. Topcu da "Allah rahmet eylesin. Çocuğu sevindirmek için yapıldı. Fenerbahçe Spor Kulübü göndermiş" dedi.

Hediye paketi, o sırada komşusunda olan ve haber verilmesiyle gelen şehidin babası Nevzat Yelkenci'ye teslim edildi. Nevzat Yelkenci, paketi açıp içindeki Fenerbahçe ürünlerini torununa verdi. Dedesinin yardımıyla Fenerabhçe atkısı ve şapkasını takan Ahmet Furkan'ın yüzü, formayı görünce güldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak - Şehit Polisin Yeğenine İmzalı Fenerbahçe Forması - Son Dakika


Advertisement