Zonguldak Şehit Uzman Çavuş Kabaklıoğlu Zonguldak'ta Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Şehit Uzman Çavuş Kabaklıoğlu Zonguldak'ta Toprağa Verildi

Zonguldak Şehit Uzman Çavuş Kabaklıoğlu Zonguldak\'ta Toprağa Verildi

Şehit Uzman Çavuş Kabaklıoğlu Zonguldak'ta toprağa verildiHAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 23 yaşındaki Sacit Olcay Kabaklıoğlu, Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde 7 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.

18.09.2016 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Uzman Çavuş Kabaklıoğlu Zonguldak'ta toprağa verildi

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 23 yaşındaki Sacit Olcay Kabaklıoğlu, Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'nde 7 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.

Şemdinli Soğuksu Köyü kırsalında yürütülen 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Mete' operasyonunda yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Sacit Olcay Kabaklıoğlu, hastanede şehit oldu. Şehit Sacit Olcay Kabaklıoğlu'nun cenazesi askeri uçakla Zonguldak Havalimanı'na getirildi. Eşi Veli Kabaklıoğlu'ndan 2004'de boşandıktan sonra kızı ve oğlunu tek başına büyüten şehidin annesi Yeter Keskin ve kız kardeşi Özlem Keskin, cenazenin uçaktan indirilmesi sırasında gözyaşlarına boğuldu. Şehit Kabaklıoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu askerlerin omzunda dualar eşliğinde cenaze aracına konuldu. Anne Yeter Keskin, oğlunun cenaze aracındaki tabutunu öperek, "Anneni bırakıp nereye gidiyorsun?" diyerek ağladı. Şehidin cenazesi Çaycuma Çay Mahallesi Seka Caddesi'ndeki evine götürüldü. Burada helallik alındı, dua edildi.

7 BİN KİŞİ KATILDI

Çaycuma Belediyesi Kapalı Pazaryeri'ndeki cenaze törenine Vali Ali Kaban, Ak Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, CHP Milletvekili Şerafettin Turpçu, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, şehidin ailesi, yakınları ve 7 bin kişi katıldı. Cenazeye şehidin babası Veli Kabaklıoğlu da katıldı. Adnan Özcan, Kıbrıs'ta uzman çavuş olan oğlunun Hakkari'de görev yaptığı dönemde aldığı üstün başarı plaketiyle cenazeye katılıp şehit askerin tabutunu öptü. Şehidin babası Veli Kabaklıoğlu'nun arkadaşı olduğunu söyleyen Adnan Özcan, "Benim 2 oğlum da asker. Uzman çavuş olan oğlum askerliğini şehidimizin bulunduğu yerde yaptı. Orada üstün başarı belgesi aldı. Benim iki oğlum bu vatana feda olsun. İkisini de bayramda göremedim. Her şey vatan için" diyerek gözyaşı döktü. İl Müftüsü Mürsel Öztürk'ün kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, ilçeye bağlı Yakademirciler Köyü'nde toprağa verildi.

Şehit Kabaklıoğlu, geçen 10 Eylül'de sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğrafı paylaşıp, 'Her ne kadar Fatih olamasak da surlara bayrağı diken ulubatlılarız" yazdığı görüldü. Kabaklıoğlu'nun şehit olmadan 7 gün önce paylaştığı bu fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Şehit Uzman Çavuş Kabaklıoğlu Zonguldak'ta Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement