Zonguldak'ta Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Fetö/pdy Operasyonu

Zonguldak\'ta Fetö/pdy Operasyonu

ZONGULDAK (İHA) – Zonguldak’ta, FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonda gözaltı sayısı 19’a yükseldi.

24.05.2016 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZONGULDAK (İHA) – Zonguldak'ta, FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltı sayısı 19'a yükseldi. 4 gündür emniyetteki sorgulamaları süren şüpheliler, işlemlerinin ardından erken saatlerde adliyesine getirildi.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla, Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından Zonguldak merkez, Kozlu, Kilimli, Kdz. Ereğli ve Çaycuma ilçelerinde 25 adrese eş zamanlı baskın düzenlenmişti. "FETÖ/PDY'ye üye olmak", "6415 sayılı terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet" suçlamalarıyla gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından erken saatlerde Atatürk Devlet Hastanesi'ne getirildi. Sağlık kontrolünün ardından Zonguldak Adliyesi'ne getirilen şüphelilerin sorgulamaları sürüyor.

Şüphelilerin işyeri ve ev aramalarında bulunan belgeler, flaş bellek, hard disk ve dijital verilere el konulmuştu. Soruşturmada 18 şirkete kayyum atanmıştı. Son yapılan operasyonda da bir maden şirketine daha kayyum atanmıştı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Fetö/pdy Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • AYDIN: O KLASÖRLERİ NERDEN ÇALMIŞ GÖTÜRÜYORLAR. 0 0 Yanıtla
  • AYDIN: İHA TAYYİB YANDAŞI HABER AJANSI YALAKAVESAHTEKAR. 0 0 Yanıtla

Advertisement